facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podium C.

Podium C.

Info

Podium C. is een vereniging met als doel creatievelingen te verenigen en samen de krachten te bundelen om zo unieke theater, musical en audiovisuele producties te bekomen.



"Podium C. is een vereniging gestart in 2019 met als doel creatieve mensen te verenigen en zo samen te entertainen! Het is een echte passie! Een visie, idee en samenhang kunnen overbrengen op mensen die een avond ontspanning zoeken is voor iedereen die voor- en achter de schermen meewerkt van onze producties, het mooiste dat er is. We houden ervan met de spelers en medewerkers samen iets te creëren waar we nadien zelf versteld van staan. Het is fantastisch om met mensen te werken die samen de lat telkenmale een beetje hoger durven duwen. Er is geen onderscheid tussen een grote of kleine rol, veel of weinig ervaring, iedereen geeft het beste van zichzelf en zal ‘shinen’ op de planken."
Adres:
Stad: Lichtervelde



op zoek naar gerelateerd: Cultuurhuis De Keizer, Soiree d amour Lichtervelde, Podium c brugge
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid