facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pneu Vanhamme

Pneu Vanhamme

Info

Pneu Vanhamme est specialisé à pneus hiver, pneus été, leasing, jantes, coffres de toit, chaînes, attelage remorque, gardiennage de pneus

Geschiedenis

Pneu Vanhamme est une centrale de pneus spécialisée dans le montage de pneus hiver, de pneus été, gardiennage des pneus, services aux sociétés de leasing avec pick-up, vente de jantes et kit hiver, de coffres de toit, de chaînes, attelage de remorque. Pneu Vanhamme est un membre du réseau Eurotyre-CEVA avec une station à Waterloo et a Uccle.



"Entreprise familiale - montages pneus par professionnels - grand choix de pneus été et pneus hiver avec homologations constructeurs - service de qualité - roues hiver - agréé pneus leasing - géométrie - équilibrages -gonflage à l'azote - gardiennage pneus - coffre de toit Thule - porte vélo Thule - Nettoyage à la main - espace d'attente Lounge confort avec wifi Nespresso livres - espace enfants"
Adres: Chaussée de Bruxelles 722 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 386 03 10
eb.emmahnavuenp@ofni
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 722
Postcode: 1410


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Midas Midas 2 km Na een lekke band. Ze hebben me ongelooflijk snel geholpen. Ik belde, en ze antwoordd...
Auto 5 Auto 5 2 km We hadden -op doorreis- een platte band, maar mijn wilde ons NIET helpen! Schandalig ...
Recensies
Zeer goede service . In orde .
Snelle en correcte service
Felicitaties aan het Vanhamme-team voor uw professionaliteit, voor uw vriendelijkheid, voor alles! Wat je hebt gemaakt, gaat veel verder dan een typische autowinkel en -service. Je duikt ons op in het universum van creatie, kunst, passie. Ik maak al jaren gebruik van jullie diensten en sta iedere keer weer versteld van jullie gastvrijheid en creativiteit.
Kwamen om alleen de voorwielen uit te lijnen 80€ en onder het voorwendsel dat het nodig is dat is het niet, anders zouden het geen twee verschillende prijzen zijn, besloten ze om ook de achterwielen uit te lijnen zodat ze al uitgelijnd waren.. Resultaat: 40€ in de wind. Alles is goed om zoveel mogelijk te krabben...
Een lekke band op een vrijdag om bijna 17u…geen geluk…maar gelukkig is Pneu Vanhamme er!! Wat een service!! Ja, zonder me zelfs maar te vragen of ik al klant was, wat ik gezien het late uur zou hebben begrepen, bood mevrouw Vanhamme aan om te komen terwijl de garage haar deuren sloot! Ze hebben op mij gewacht en hebben direct actie ondernomen!! In 1/4 uur was alles geregeld! Wat een geweldig team, wat een korte professionaliteit, ik kan je alleen maar aanraden om naar hen toe te gaan, bovendien hebben ze een voorraad banden die past bij hun talent!! Dus geen bestelling voor nieuwe banden voor de mijne in ieder geval alles was aanwezig!! Duizendmaal dank aan mevrouw Vanhamme voor uw vriendelijkheid en duizendmaal dank aan uw superefficiënt team!! Dank ook aan de Touring-patrouille die me vergezelde
Ik gebruikte het om te wisselen tussen normale banden en spijkerloze banden. Ze hebben winkels in Ukkel bij het Ter Kamerenbos en Waterloo zuidelijke buitenwijken en ik ging naar de laatste. Personeel was efficiënt en behulpzaam. Er was ook een medewerker die Japans sprak.
Super goede ondersteuning, prettige en professionele mensen, comfortabele wachthal, business corner met goede wifi om te werken. Dank u voor uw service.
Zeer professioneel en vooral eerlijk bedrijf, wat handig is om aan te geven als je alle boeven onder de monteurs ziet de clichés zijn hardnekkig omdat ze op de waarheid berusten. Je kunt zelfs gratis je bandenspanning laten controleren, echt fijn! De prijzen zijn niet de laagste, maar des te beter voor hen: de kwaliteit wordt betaald.
Al meer dan dertig jaar zijn we klant van Pneu Vanhamme. Sindsdien hebben we alleen die zeldzame combinatie van professionaliteit met vriendelijke en efficiënte service ervaren. Het is bemoedigend om een ​​familiebedrijf te zien evolueren met nieuwe technologieën, nieuwe operationele procedures, maar zonder ooit de persoonlijke touch te verliezen die het al drie decennia geleden had. Al meer dan dertig jaar zijn we klant van Pneu Vanhamme. Sindsdien hebben we alleen die zeldzame combinatie van professionaliteit met vriendelijke en efficiënte service ervaren. Het is bemoedigend om een ​​familiebedrijf te zien evolueren met nieuwe technologieën, nieuwe operationele procedures, maar zonder ooit de persoonlijke touch te verliezen die het al drie decennia geleden had.
Altijd efficiënt, in een ontspannen sfeer helemaal niet de indruk in een "garage" te zijn, eerder in een zakenlounge op een luchthaven. Uitstekende service en waar voor uw geld. Ik heb iets buitenmaatse banden voor een Mercedes-klasse V-bestelwagen en ze vonden me het model winterbanden dat ik nodig had in een mum van tijd en goedkoper dan de concurrentie waar ik lang had moeten wachten omdat ik geen geschatte levering had datum. Bij spoedreparaties bellen ze je en helpen ze je met een glimlach! Altijd een plezier om naar Pneu Vanhamme te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid