facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plus Home Services - thuishulp met dienstencheques

Adres: Overwinningstraat 1, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +3238600070
Stad: Willebroek
Route: Overwinningstraat 1
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Home Services Antwerpen, Plus Home Services Mechelen, Plus Home Services vacatures, Plus Home Services maaltijdcheques, Plus Home Services Willebroek, Plus Home Services hoofdzetel, Plus Home Services review, Plus Home Services contract opzeggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sen Cleaning Sen Cleaning 2 km Ramen wassen en algemene schoonmaak
Tsa Tankcleaning , Willebroek Tsa Tankcleaning , Willebroek 2 km Goede service
Recensies
Top poetsvrouw, die haar afspraken steeds nakomt en goed poetst. Communicatie met kantoor is ook altijd proactief, ze zoeken graag op voorhand al vervanging als ze weten dat de poetsvrouw niet kan komen. Perfecte service!
Poetshulp respecteerde haar uren niet, de melding hiervan werd fout afgehandeld. Meer details horen hier niet, maar er zijn betere bureaus dan dit als je als klant graag correct behandelt wordt als het ooit misloopt met de poetshulp.
Meerdere malen gebeld om wekelijks een poetsvrouw te hebben ipv 2 wekelijks. Maar nogsteeds geen antwoord gekegen. De laatste keer viel de persoon aan de telefoon volledig uit de lucht alsof het de eerste keer was. Ze hebben ook al 2 maal gebeld om te melden dat mijn poetshulp met vakantie is hoewel ze reeds bevestigd hadden dat er vervanging beschikbaar zou zijn. Hopelijk krijg ik een poetshulp op woensdag..
0 heb nog steeds geen poetsvrouw
Fijne tijd gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid