facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plume/Gaetan

Adres: Chaussée de Frasnes 650 , Melles 7540, BE
Telefoonnummer: 069 85 82 80
Stad: Melles
Route: Chaussée de Frasnes 650
Postcode: 7540


Recensies
Heel goeie bakker
De service is uitstekend en altijd met een glimlach! De producten zijn heerlijk. Mijn favoriet is de bananentaart, jammie! Ik heb alle gebakjes geprobeerd en die met de suikerklontjes zijn mijn favoriet.
Goed vers brood dat houdbaar is... als er wat is. Je moet vroeg gaan, anders moet je net na de middag genoegen nemen met restjes. Ook al is het lastig voor klanten, de dichtstbijzijnde bakker is meer dan 6 km verderop, dus geen keuze.
Een geweldige ontdekking, we zijn onlangs verhuisd en zijn op zoek naar een goede bakkerij die zeldzaam wordt om te vinden.. Plume is een hele goede bakkerij met heerlijke broden en gebakjes. Blij dat ik deze bakkerij heb gevonden.
Een ambachtelijke bakkerij met uitstekende en sappige producten. Een warm en glimlachend welkom. Wat meer! Adviseren en valideren.
Ongeëvenaarde kwaliteit! De beste gebakjes die ik ken en velen zullen het zeggen, waar ik ook ben uitgenodigd, ik hoef ze alleen maar de goede gebakjes van veren te brengen en ik word de beste van de gasten....
Zeer goede bakkerij, vooral de moinet
Bakkerij - Familiegebak van hoge kwaliteit. Je wordt altijd begroet met een glimlach. Speciale vermelding voor hun harlekijn en hun bananentaart!
Zeer goede bakker, perfecte service, gastvrij personeel, goed brood, uitstekende gebakjes
Goede bakkerij. Een hartelijk en glimlachend welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid