facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plum Pataat

Info

Proef onze dagverse frietjes, gebakken in rundsvet van TOP kwaliteit!

Grote keuze aan snacks en sauzen!

Groot gamma van kwaliteitsburgers!

Plum Pataat

Adres: Mulslaan 4, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 027594269
Stad: Steenokkerzeel
Route: Mulslaan 4
Postcode: 1820


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 11:45 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Plum Pataat Steenokkerzeel, Kortingscode Plum Pataat, Frituur schoonaarde Erps-Kwerps, Frituur Kortenberg, Plum Pataat Erps, Frituur Kampenhout, Frituur Machelen, Frituur Plum Pataat Machelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie-Restaurant  't Kerckevelt Brasserie-Restaurant 't Kerckevelt 100 meter 1 ervaring filet mignon met peperroomsaus Het vees was goed gebakken en goed van smaa...
Recensies
Heerlijke friet en snacks. Je krijgt veel voor je geld, en ondanks dat het snel geserveerd wordt zelfs bij drukte wordt er goed gebakken en gaat het niet ten kosten van kwaliteit. De hamburgers zijn wat aan de dunne kant maar de broodjes zijn heerlijk. Een aanrader om hier te gaan eten!
Meerdere ervaringen friet 1 ervaring Gold Beef Deluxe - friet en snacks is zoals altijd super Met een mega Burger kaart verwacht ik fatsoenlijke burgers - slecht gebakken broodje was beenhard ofwel oud - vlees was volledig kurkdroog - het vlees is niet van hoogstaande kwaliteit, bijna tanden gebroken op een stuk afval en daar dat het vlees te dun is is er ook niet veel van te proeven - saus en kaas waren goed - groenten waren goed van smaak - smaken zaten goed maar de helft toch is blijven liggen - de burgers zijn te goedkoop om kwaliteitsvol te kunnen zijn Hier raad ik de goedkoopste burgers aan hierin is het afval fijner gemalen dan in de beef burgers die niet zuiver zijn en men toch amper proeft.
Beste frituur uit omstreken !!! + De friet-en hamburgers, Mmm + Veel keuze aan sauzen en vleesjes + Grote portie friet! + Website heel duidelijk en makkelijk + Afhaaltijden zijn altijd STIPT! - Bij het leveren aan huis, kan het soms tiental minuten langer duren dan voorzien +/- Als je regelmatig besteld guilty, merk je soms wel het verschil tussen de vaste werknemers en de jobstudenten... Maar, zelf dan is het enorm lekker! Alles is gewoon zo goed, dat ik niet anders kan dan 5 sterren te geven. Doe zo voort!
De frieten zijn perfect krokant aan de buitenkant en mals vanbinnen - elke hap is een genot voor mijn smaakpapillen! En wat de service betreft, kan ik niet klagen - de bediening is altijd vlot.
Snelle bediening ,Lekker eten met weinig of veel , stop dan zeker voor de beste frietjes bij plum in steenokkerzeel
Eerste keer hier! Niet de laatste keer . Tot de volgende. Lekkere frieten en voor mij, perfect gefrituurde snacks.
Goede en snelle service. Fijn dat je ter plaatse kan eten
Heb je eens zin in een vettige friet dan mag je dat hier serieus nemen. Het bakje van het balletje/boulet zat onder het vet maar spijtig genoeg de snack zelf ook. Deze was dan al voor de zoveelste keer ook amper gebakken. Spijtig dat deze zaak is beginnen kijken naar kwantiteit ipv kwaliteit. Want het heeft mij hier altijd wel gesmaakt.
Beste frituur van de buurt en ook levering aan huis
Altijd lekker en ja soms te wijnig saus voor te veel fritjes maar dat is normaal bij een medium pak .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid