facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PlukPlek

PlukPlek

Info

In PlukPlek, een zelfpluktuin in Ternat, telen we fruit en groenten met zorg voor mens, natuur en onze planeet. Dat smaak je !

Geschiedenis

In PlukPlek, een zelfpluktuin in Ternat, telen we fruit en groenten met zorg voor mens, natuur en onze planeet. Dat smaak je !

Adres: Heirbaan tegenover 71-73, 1740 Ternath, Brabant, Belgium
Stad: Ternath
Route: Heirbaan tegenover 71-73
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: PlukPlek Facebook, Zelfpluktuin Lembeke, zelfpluktuin west-vlaanderen, Zelfpluktuin Limburg, Zelfplukboerderij, Zelfpluk kersen, BioBees, Aardbei zelfpluk
Recensies
Wij vonden het FANTASTISCH! Wij zijn beiden 'stadsmensen' en wonen in een appartement, maar hebben een grote liefde voor de natuur en heerlijke verse groenten en fruit! Het aanbod is erg gevarieerd, alles ruikt en proeft zoals het eigenlijk hoort, niet smaakloos zoals de bespoten producten uit de supermarkt! Het zelf plukken van de groeten en fruit bracht ons dichter bij de natuur en maakte ons bewuster van de hoe de mens eigenlijk zou moeten eten. Wij kijken ernaar uit om de keuken in te duiken en heerlijke recepten te creëren! Ook veel respect voor de eigenaresse en de mensen die regelmatig meehelpen! Jullie hard werk wordt erg gewaardeerd. Ons zien jullie snel terug!
Een aangename ontdekking! Leuke ontvangst met een duidelijk woordje uitleg. Hier heeft alles nog echt en veel smaak! Wat een verschil. Onze vaste stopplaats.
Men vindt er alles heel vers.Heel vriendelijk onthaal door de dame. Goede uitleg,zodanig dat je er een goed gevoel bij hebt.Was net of ik in eigen tuin mijn groenten uit deed . Veel keuze!
Super leuk om te doen Vriendelijk
Super om biogroentjes en biobessen te kopen. Toffe madam die altijd klaarstaat om een woordje uitleg te geven of een gewoon een leuke babbel... Absolute aanrader
Een geweldige ervaring! Een goed ontvangst en een duidelijke uitleg. Echt leuk voor kinderen ook. Ze kunnen mee plukken of spelen in de modderkeuken. Een aanrader dus!
Leuke plaats om zelf groenten en vooral klein fruit te plukken, maar de organisatie mag nog wat geoptimaliseerd worden.
Vriendelijke uitbaatster, je bent er zeker dat de groenten en fruit op een biologische manier worden geteeld. Je,kan er zelf plukken en zal er van verschieten hoe goedkoop het is.
Alle groenten staan duidelijk aangeduid en welke je mag oogsten en welke niet.
Een bedrijfje in fruit en groenten eigen kweek op de heirbaan in Ternat . Jonge onderneemster . Tof initiatief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid