facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plopsaland De Panne

Adres: De Pannelaan 68, 8660 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058420202
Stad: Beervelde
Route: De Pannelaan 68
Postcode: 8660



op zoek naar gerelateerd: plopsaland de panne korting, plopsaland de panne overnachten, plopsaland de panne tickets, plopsaland de panne openingsuren 2018, plopsaland de panne openingsuren, kaartjes plopsaland de panne, plopsaland de panne attracties, plopsaland hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schrijnwerken Hans Schrijnwerken Hans 88 km Voor alle ramen en deuren, maatkasten en binnenschrijnwerk.
Recensies
Leuk pretpark met 2 enorm goede achtbanen, The Ride to Happiness en Anubis the ride, maar ook met een aantal nadelen. Het eten en drinken is ongelofelijk duur en als een gezin eigenlijk niet te betalen en de helft van het personeel spreekt enkel en alleen Frans. Ik kan misschien begrijpen dat je geen Nederlands kan, maar dan hoor je lijkt mij wel Engels te kunnen aangezien dit park altijd nog in Vlaanderen ligt maar niet dus. Daarnaast was de entree ook redelijk prijzig voor een pretpark dat niet eens heel groot is. Verder zag alles er wel mooi uit, op een paar spinnenwebben in de wachtrijen na.
2 dagen genoten van dit geweldige park, met een overnachting in het mooie hotel. Het hotel, ziet er super uit. Is mooi, overal leuke schilderijen op de gang en mooie kamers. Overal verstopte karakters uit studio 100 en vriendelijk personeel.Het is eten in het hotel is heerlijk en zeer divers. Persoonlijk vindt ik de prijs voor het hotel wel erg duur. Hier zou ik de volgende keer gewoon iets in de buurt gaan zoeken. Want verder is er niet veel te doen in het hotel zelf. Er is geen entertainment aanwezig, althans toen wij er waren. Alleen bumba kwam bij het ontbij even hoi zeggen. Het park zelf, was echt fantastische. Onze dochter van 5 mocht in bijna alle atracties. Wat een feest was dat. Het eten op het park zelf was wel best prijzig. Daarentegen is het schminken weer vrij goedkoop. Het zwembad is ook een absolute aanwinst! We hebben daar heerlijk genoten van de glijbanen splashwereld en fantastische decoratie/aankleding of hoe je het ook wil noemen. Wij gaan hier zeker nog een keer terug naartoe!
Plopsaland is een geweldig park voor jong en oud! Zeker de nieuwe achtbaan Ride To Happiness is een aanrader. We waren op een uitzonderlijk rustige dag, we konden meerdere keren in alle attracties, normaal is dat wel even anders. De prijzen voor bijv een broodje hotdog vallen dan wel weer tegen, maar dat mag de pret niet drukken. Al het personeel is super aardig en zoals ik al zij; super attracties! Jammer dat de Grote Golf in onderhoud was. Soms is ook de hoge zweefmolen Nachtwacht Flyer niet open, vanwege de wind. Deze heeft hele strenge regels.
Leuke pretpark voor kinderen tot 15 jaar. Veel thema's inzake bumba en vriendjes. Enige minpuntje is dat veel attracties gesloten waren voor onderhoud. Eten en drinken in het park zijn peperduur. Ze vragen voor een flesje water eur 5.50 en dat geld ook voor frisdrank. Schandalig dat ze zoveel geld vragen. Van alle pretparken dat ik heb bezocht is plopsa land een van de duurste qua eten en drinken. Ijsjes in het park zijn ook peperduur. Neem liever je eigen eten en drinken mee. Parkeren is ook duur Eur 12,50 voor een dag. Anderen pretparken vragen Eur 8 tot Eur 10 per dag. Kleine tip ga bij het station p&r de Panne dat naast plopsa land ligt parkeren. Daar ben je goedkoper uit. De souvenirs in het Park is ook peperduur. Ik heb een simpel magneet gekocht van plopsa land voor Eur 7,99. Schandalig duur
Heel mooie park ! Super geregeld allemaal. Alleen de prijzen die zijn om te janken. Het eten drinken en winkel prijzen zijn om te janken. Extreem hoog. Het park is ook totaal niet bestemt tegen de kauw. Als het rond de 5 graden is, dan zijn. 99,9% van de attracties gesloten. En je betaald wel €45,5 entree. Je wordt nergens duidelijk geattendeerd dat het gesloten is. Ja op de website staat het heel onduidelijk vermeld !
Het was de 1ste keer voor ons met 2 kinderen, maar helaas geen positieve ervaring! Personeel doet helemaal geen moeite om nederlands te praten, zelfs niet tegen de kinderen. Alles is in het Frans of Engels, dit kan toch niet voor zo'n pretpark! En als je nog maar in het nederlands begint, zeggen ze al dadelijk "wij verstaan je niet, enkel Frans of engels" en laten ze je staan aan de kassa, en doen ze hun babbeltje verder met hun collega en maar lachen en gieren daarbovenop negeren ze je nog.Je koopt er een maya de bij voor 19,95€ staat er nog bij promo van de dag, ga je naar droomland en wat kost dezelfde maya daar 16€. Na zo'n ervaring was het voor ons de 1ste maar helaas ook de laatste keer.
Het is een super mooie en fantastische park, dat je lekker kind kan zijn! Helaas heb ik geen foto's van de park zelf, maar ik kan iedereen al vertellen dat het er heel magische uitziet! De hotel is ook heel erg mooi. Super gedetailleerd en je kijkt je ogen uit. Er werken super lieve mensen en staan altijd voor je klaar! De slaapkamer is ook super mooi en gedetailleerd zoals u op de foto's ziet. Het bed ligt ook super zacht en groot. Het is een aanrader om er heen te gaan en te genieten van deze fantastische park en/of hotel. Het is voor jong en oud. Je kan er met je gezin erheen, maar het is ook voor volwassenen die gewoon ff weer kind kunnen zijn.
Zeer mooi aangekleed park. Park zelf was zeer proper. De wc's waren niet proper. Bijna al het personeel dat er werk loopt er tegen zijn zin rond en zien er niet gemotiveerd uit. Eten en drinken is er veel te duur. Bezetting van de atracties kan veel beter. Regelmatig treintjes zien passeren waarvan dat er een kwart niet was gevuld waardoor de wachtrijen soms opliepen tot meer dan een uur aanschuiven. Parking is een ramp. Kost €12,5 om op zand/kiezels te staan om dat bijna een uur aan te schuiven om van de parking te geraken. Zeer slecht geregeld.
Leuk pretpark met best wat spannende attracties met als hoogtepunt de nieuwste Ride To Happiness, een achtbaan met draaiende karretjes waar je twee keer wordt gelanceerd met zo'n 90 km/u. Ook de verschillende thema's zijn mooi uitgewerkt. In de kerstvakantie is het wel echt druk daar gingen we ook wel vanuit, maar vanwege COVID regels duurt alles nog langer. Sommige attracties gaan met 1 persoon terwijl er plek is voor 6, dat lijkt zonde van iedereens tijd. Vooral aangezien je ook met iedereen op elkaar in de rij staat. Ook zijn er mensen met "priority tickets" waardoor je als "gewone" bezoeker nog langer staat te wachten.
Mooi park en een mooie uitstraling. Maar de rijen en drukte waren absurd. De helft van de karretjes waren maar bezet. Wachttijd duurde dubbel zo lang. Rijen werden langer gemaakt door het park heen met drang hekken. Met kleine kinderen onder de 1 meter of die niet in een achtbaan durven is het heel veel geld voor de speeltuinen. En over de horeca nog niet gesproken. Wafels en pannenkoeken op... om 12 uur... Gelukkig wel goed opgelost dat we de drankjes gratis kregen. Maar wat een drama was het in het prinsessen restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid