facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plopsa Station Antwerp

Plopsa Station Antwerp
Adres: Mediaplein, 2018 Antwerpen, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Mediaplein
Postcode: 2018


Openingstijden

maandag: 10:30–16:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:30–17:30
donderdag: Gesloten
vrijdag: 10:30–16:30
zaterdag: 10:00–17:30
zondag: 10:00–17:30

Recensies
Plopsa in Station Antwerpen is een indoor pretpark met attracties voor jonge kinderen. Er is 1 attractie waar je 1.20 voor moet zijn, de rest is toegankelijk voor kinderen voor pakweg 1 meter. Naast Studio 100 figuren kom ook veel stripfiguren tegen zoals Suske en Wiske en Urbanus.nnDe attracties zijn verdeeld over meerdere etages, voor kinderen is er volop vermaak. Helaas moeten volwassenen hetzelfde tarief betalen, zo wordt dit uitstapje al snel behoorlijk prijzig. De horeca is ook best duur. Dus let op promoties voor korting. Bekijk onze video op YouTube door te zoeken naar Dylan and Friends Plopsa Antwerpen, thanks!
Klein park. Fijn om met abonnement een uurtje of 2 te kunnen gaan maar zeker niet voor een hele dag zo veel geld te betalen voor een ticket.nnDe lift is op drukkere dagen een ramp! Je moet lang wachten om van verdiep te wisselen. Beter waren er roltrappen voor elke ettage! Met de trap is het niet te doen met kleine kinderen die al moe zijn.nnAttracties zijn afwisselend open maar de tijden kloppen niet altijd. Je betaald om ten volle van alles gebruik te kunnen maken maar krijgt maar de helft. Zeker als je geen tijd hebt om lang te blijven.nnEten en drinken is er heel duur. Beter in de stad lekker eten en drinken achteraf.
Locatie bezocht met een 3 jarige. 15 attracties. Kinderen krijgen een stempel dei de lengte presenteert voor welke attracties ze kunnen doen. Op een dag geweest dat het 27C was en er was geen drukte. Nergens moeten aanschuiven. Zeer leuke ervaring voor de jonge kinderen. Voor volwassenen weinig te doen. Park mooi gethematiseerd en onderhouden. Op elke verdieping toiletten en eetgelegenheid voorzien. Heel het park is rolstoeltoegankelijk. Medewerkers roteren tussen verschillende attracties om te openen. Schmink voorzien dit is apart te betalen 7€. Prijzen duur voor wat het is. Had mijn tickets goedkoop via veilingsite.
Plopsaland indoor Antwerpen, leuk opgezet.nVeel attracties voor jonge en wat oudere kinderen !
Leuk park, maar wel echt voor kinderen. Ik ben samen met mijn vriend hierheen gegaan allebei begin 30 geen kids. We kwamen voor de smurfen omdat ik groot fan ben. De smurfen attractie was erg leuk, interactief en mooi gemaakt. Verder waren er een paar attracties waar we ook in mochten, maar de meeste alleen voor kinderen. We waren binnen een uur klaar, een beetje te duur eigenlijk tickets via socialdeal. We waren er op een zondagmiddag, en het was erg rustig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid