facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ploatse6

Ploatse6

Geschiedenis

OPEN APRIL 2016

PLOATSE6 wordt een gezellige bistro met een trendy interieur waar we huisbereide bistrogerechten en seizoensgebonden suggesties serveren.
Bij mooi weer geniet je van de zon op onze charmante binnenkoer.
Tijdens de week voorzien we een lunch en er zijn ook verschillende formules voor privégelegenheden en events.

Van harte welkom in PLOATSE6,

Jonas en Sofie

Ligt op 15min. van E17 afrit Zwevegem, Kortrijk Xpo, President Kennedypark en IJzeren Bareel Spierre.



"Ploatse6 is een hedendaagse, leuke bistro waar gewerkt wordt met lokale en seizoensgebonden producten. Lekkere klassiekers met een eigen twist, nét een beetje anders. Soms met een knipoog naar zuiderse bestemmingen. Met de glimlach geserveerd. Bij mooiweer geniet u op de charmante binnenkoer.Tijdens de week een lunch, af en toe een smaakvol evenement, en er zijn ook verschillende formules voor privegelegenheden en feesten."
Adres: Vierkeerstraat 6, 8551 Heestert, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0474231672
Stad: Heestert
Route: Vierkeerstraat 6
Postcode: 8551


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Donderdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bossuit, Ploatse6 take away, Ploatse6 Facebook, Take away Zwevegem, Mosselen Zwevegem, Daglunch, Coco Zwevegem, Restaurant Leanderhof Zwevegem
Recensies
Heerlijke avond op de buitenterras. Zeer fijne bediening van lekker eten. Grill en pasta zijn zeker een aanrader. Garnaalkroketten waren erg goed. Alles bediend met groentjes en zelfgemaakte frietjes. Lekkere wijn en cocktails als onderdeel van een divers drankenaanbod. Je gaat hier weg met een dankjewel. Parkeren: Openbare parking voor de deur.
Topbistro! Gezellig sfeer. Leuke tafel. Vlotte en aangename bediening. En ook zeer lekker eten. Nodigt uit om eens terug te keren Parkeren: Rechtover de zaak,parkeerplaats genoeg
Zijn hier voor een verjaardag komen eten en was super lekker! Vriendelijke bediening en heel gezellig zitten! Ik heb een Filet Mignon gevraagd en deze was misschien beetje aan de kleinere kant ben een grote eter maar was zeker super lekker en zacht! De pepersaus erbij was ook heel lekker! Ipv frietjes heb ik de gekruide patatjes gevraagd en deze zijn zeker ook anders en heel lekker! Zeker eens een aanrader om hier te komen eten als je in de buurt bent!
Lekker gegeten in een mooie zaak met vriendelijk personeel. Alleen de frietjes waren 'gebakken crackers' waarschijnlijk toevallig alleen maar aan mijn tafel omdat er net kennissen in de keuken aan het praten waren De frietjes bij anderen zagen er meer oké uit..
Leuke inrichting en héél vriendelijke bediening. Voldoende keuze zonder overdrijven, voor elk wat wils. We waren er met een ganse familie en konden toch een ruime keuze aan verschillende gerechten maken zodat elk z'n smaak vond. Heel verzorgde borden en top smaken ! Een aanrader.
Lekker, goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bediening. Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan!!Eten: 5/5
Bij een restaurantbezoek dient het plaatje te kloppen : vriendelijke ontvangst, vlotte bediening, heerlijke gerechten voor eerlijke prijzen en passende kwaliteitswijnen tegen aanvaardbare prijzen. We zijn regelmatig van de partij in Ploatse6 en het plaatje klopt telkens volledig. Zaakvoerder Sofie , Carlos hun team doen het uitstekend. Altijd verse gerechten, mooi gepresenteerd en in een portie die meer dan voldoende is. De bijpassende wijnen zijn steeds zorgvuldig geselecteerd en maken het geheel compleet. Ploatse6 is zeker en vast een aanrader. Doe zo verder Sofie , Carlos en hun team .
Zeker een aanrader om langs te gaan. Zeer vriendelijk en aangenaam zitten.
Lekker eten, wel wat lang moeten wachten maar we hadden tijd. Gewoon jammer van die frietjes en kroketjes: heel slap en slechts 1x gebakken, waren niet afgebakken, jammer van de moeite om dan 'handgesneden' frietjes te geven die niet krokant gebakken. Kroketjes waren duidelijk diepvries en niet zelfgemaakt.
Het was ons eerste etentje na de lockdown toen we enkel buiten mochten zitten. Het regende die dag maar aangezien we geen bericht hadden gekregen dat het dan niet zou doorgaan gingen we ervan uit dat ze hier op voorbereid waren. Bij aankomst kregen we onmiddellijk de vraag of we graag iets wilden meenemen...bizar... We hebben aangegeven dat we graag een tafel wilden zoals gepland... Er bleek echter niet echt nog een tafel beschikbaar waar we droog konden zitten... Uiteindelijk dan toch maar aan een klein tafeltje gaan zitten onder een kleine parasol waar we net droog onder bleven mits niet teveel te bewegen.. Er waren mensen aan het dineren die niet gereserveerd hadden... Beetje jammer dat wie wel reserveerde dan geen degelijke droge tafel kreeg en aangeboden werd iets mee te nemen. Wat het eten betreft, we zijn gestart met een tapas plank, mooie portie en lekker. mijn vriend had als hoofdgerecht een côté a los deze was te ver gebakken. Ikzelf had zalm met peterselie puree het was een mooie portie maar de puree was koud en de groenten, een wat mediterraanse mengeling, waren hier en daar aangebrand en pasten niet bij de vis. Voor de prijs die we betaalden hadden we toch wat hogere verwachtingen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid