facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plessers Optiek Phil

Plessers Optiek Phil

Info

Optiek Plessers is een zelfstandige optiekzaak gelegen in het stadscentrum van Bree.

Geschiedenis

Optiek Plessers is een zelfstandige optiekzaak gelegen in het stadscentrum van Bree.

Missie
Ons doel is voor de uitbouw van onze onderneming te zorgen om een gezonde, goeddraaiende en kwaliteitsvolle optiekzaak te blijven. Dit doen we in de eerste plaats door enorm hard te werken voor onze klanten en te leven voor onze zaak.

Bedrijfsprofiel
Om een topservice te kunnen bieden aan onze klanten werken wij met betrouwbare partners, maar constante bijscholing is van primordiaal belang. Het team van Optiek Plessers volgt meermaals per jaar bijscholingen op vlak van optiek, optometrie en contactologie.
Het bezoeken van optiekbeurzen gebeurt ook meermaals per jaar. Optiek Plessers zal op deze manier altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en zal zijn collecties continu aanvullen met nieuwigheden.
Jaarlijks bezochte optiek beurzen: Silmo Parijs, Opti Munich, Mido Milaan.
Samenwerking met LENSONLINE, grootste online contactlenzensite van België, de GOEDKOOPSTE onder de contactlensstudio's en zelfstandige opticiens.

Adres: Hoogstraat 3, 3960 Bree
Telefoonnummer: 3289206042
Stad: Bree
Route: Hoogstraat 3
Postcode: 3960


Recensies
Zeer goede opticien, optometrist en verkoper. Al vaker een bril/zonnebril gekocht. Heeft leuke en aparte brilmonturen. Phillip geeft goede en duidelijke uitleg, is vriendelijk en geeft een goede service na verkoop. Kortom, hij kent zijn vak! Een aanrader!
Absoluut top! Eigentijdse, frisse en zeer kwalitatieve selectie van brillen! Fantastische collectie van Mykita en Olivier Peoples, merken die je normaliter enkel in de grootsteden kan vinden! Wij bij Art of events zijn uiterst tevreden over de service van Optiek Plessers!
Klassevolle en trendy zaak, waar de klant duidelijk centraal staat! Als je een eye-catcher qua bril/zonnebril zoekt ga je die daar zeker vinden!
Super goede service! Zaakvoerder neemt uitgebreid zijn tijd voor uitleg, hij voegt daad bij het woord, kortom beste optiek van Limburg !!!
Knappe brillen. Vakkundig advies. Heerlijke kerel! Klant voor het leven! Topzaak!
Zeer mooie brillen en super service, ook na verkoop. Top!
goede kwaliteit, goede service, vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid