facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pleintje, 't

Adres: Wakkensesteenweg 2 , Oeselgem 8720, BE
Telefoonnummer: 09 388 67 27
Stad: Oeselgem
Route: Wakkensesteenweg 2
Postcode: 8720



op zoek naar gerelateerd: openingsuren 't pleintje, Restaurant Oeselgem, Het Pleintje Godsheide menukaart, Restaurant Gottem, Pleintje reserveren, De Trog Wakken, Zomerbar Wakken, Wapenplaats Wakken
Recensies
Vandaag hier gestopt met de ganse familie voor de fietsroute 'Happen en trappen'. We mochten hier ons soep komen drinken. Bediening was ondermaats. Serveuse had precies liever in haar bed blijven liggen. De soep was op waardoor de drie laatste personen van onze groep een andere soep aangeboden kregen. Deze was zo zuur als maar kon zijn. Als men verhaal ging halen stak de serveuse haar vinger in de pot met soep en zei tegen haar collega: zie je wel, ik heb het gezegd, de soep is zuur. Hier zien ze ons niet meer terug!
Top, beste restaurant in de streek prijs kwaliteit! Hier weten ze nog wat een restaurant is! Aanrader voor iedereen die in streek is..
Leuke taverne met vlotte bediening.grpot terras met tuin en springkasteel zomer, ruime keuze van gerechten, dessert,dranken enz.... Er is ook een buitenbare aanwezig.
Vandaag op onze fietstocht gestopt aan deze zaak op een leuk buitenterras. Vriendelijke ontvangst en bediening + lekker gegeten. Wij komen hier zeker nog terug als we op de streek zijn.
Gezellig terras. We zijn enkel iets gaan drinken maar komen zeker nog eens terug om iets te etenService: 4/5
Niet vriendelijke en koude zure soep gekregen.Eten: 1/5
Mooie stop op de fietsroute. Vriendelijk bediening en een charmant kader, ook het terras is er zowel voor de zonne- als schaduwzoekers. De speeltuin is een pluspunt. Veel keuze en de porties zijn royaal, vers en verzorgd. Het klaarmaken verliep wel wat traag, maar we kwamen dan ook lunchen op een maandagmiddag. We komen zeker eens terug als we in de buurt zijn!
De pannenkoeken en wafels waren zeer droog en hard. Ze waren duidelijk niet vers. We moesten ook nog eens heel lang wachten tot de bediening kwam. Jammer.
Hier vind je nog op zaterdag een lunchformule €17. Lekker, verzorgd, zeer vriendelijke bediening. Alhoewel er nog een communiefeest aan de gang was kregen we vlotjes ons eten!
Heel vriendelijk! Super lekker! Grote porties! Zeer proper! Kindvriendelijk! Voor herhaling vatbaar! Kindvriendelijkheid: Kregen lekkere hapjes op kindniveau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid