facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Playing Grounds

Playing Grounds

Info

Developers of cooperative, free-roam Virtual Reality games that focus on social and interactive experiences. We are Playing Grounds.



"The Park is an entertainment playground to enjoy with your friends and family. Visit one of our locations in the real world and walk onto a lifelike set that reacts to your every move. It’s Virtual Reality technology that takes you places."
Adres:
Stad: Hasselt



op zoek naar gerelateerd: The Park Antwerpen, The Park Playground Leuven, The Park Playground Gent, The Park BRUSSEL, The Park Entertainment, The Park VR, The Park Playground Antwerpen, The Park Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YOC YOC 703 meter YOC is een gloednieuw platform dat zichtbaarheid voor hedendaagse kunstenaars ambieer...
CIAP Kunstverein CIAP Kunstverein 1 km Een heel fijn overleg met de gouverneur can Limbur de Heer Herman Reynders
Livit Vivid Livit Vivid 1 km Kom altijd even blij naar buiten. Een fijne bediening en heel vriendelijk
Z33 House for Contemporary Art Z33 House for Contemporary Art 1 km Kan hier niet veel over zeggen ben er niet binnen geweest
AlterEyes AlterEyes 2 km AlterEyes creates DOJO, thé family-friendly out-of-home VR attraction that offers imm...
Kera Mie ke Kera Mie ke 5 km Heel toegankelijk , ook voor beginners.
Recensies
Voor de eerste keer naar The park playground geweest. Had er voor al enkele keren VR gedaan maar nog nooit dat je echt kon rondlopen. Was een zeer leuke ervaring om dit eens te doen. We hebben het spel the hallow gespeeld met 2, om dit spel te spelen zou je best met meer zijn want anders ga je redelijk vaak dood omdat de zombies zeer snel komen. En ook blijven staan wanneer je terug respawnd waardoor je soms heel snel achter elkaar terug dood gaat. Verder wel heel vriendelijke mensen die je helpen en mooi uitleg geven over wat je moet doen en hoe alles werkt. Lokkers zijn ook aanwezig. Als je met de auto komt vergeet je ticketje dan niet te betalen daar of in het jump park ernaast. Want automaten staan niet gewoon op de parking maar binnen de gebouwen. Dit omdat elk bedrijf een andere prijs vraagd voor de zelfde parking. Zelf ticketje gaan betalen bij het jump park voor 3,5 euro. Als je dan ke ticketje zou gaan betalen bij het plopsa park betaal je dan 13,5 euro!
Vandaag met gezin naar Hasselt geweest en echt een zeer aangename namiddag gehad. Zeer ontspannen ontvangst met duidelijke uitleg. Ook de kinderen voelden zich meteen aangesproken. De K3 VR game was indrukwekkend qua graphics. Oke, het is nog met Klaasje maar er wordt aan een nieuwe versie gewerkt. In deze versie mogen er iets meer puzzels komen want met 3 kinderen was het steeds erg snel gevonden. Zeer bereidwillige en vriendelijke staff voor wie niets te veel gevraagd was. Aanrader voor wie dit wil uitproberen. Vergeet niet de nodige kortingscodes in te voeren. Dit maakt toch wel den verschil. Wij betaalden 76 euro voor 5 personen wat zeer betaalbaar is voor de geweldige ervaring
Ondertussen al 6 keer naar hier gekomen en het blijft top! De nieuwe sets zonder rugzak zijn echt zalig! Dank aan allexio voor de goede uitleg aan mijn mede deelnemers die hier nog niet veel ervaring mee hadden! Het was een geslaagde start van de vrijgezellen! Zombies doden blijft dan ook kei tof! Ook leuk dat er nu een aantal andere nieuwe minigames waren beat saber is een top keuze
We deden de activiteit als bedrijfsuitstap. Leuke groepsdynamiek, en zeer aangename begeleider. Zeker voor herhaling vatbaar!
Super leuke ervaring! Echt iets origineel om te doen! Komen hier zeker nog eens terug! Enkel was het niet een uur wat voorheen werd gezegd op de website, zijn hier ongeveer 45 minuutjes bezig geweest!
Zeer immersieve ervaring. Was leuk om de escape room te doen. We hebben ook getest voor mission planet x en dat was een grote aanrader. Lekker alles kapot schieten!
Super leuke ervaring! Eerst met een aantal eenvoudige spellen inspelen om VR te leren kennen. Daarna het échte spel gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke ervaring en vriendelijke begeleiders. Toffe activiteit om als teambuilding te doen. Hier en daar tijdens het spel was het niet duidelijk wat er moest gebeuren. Maar dat lag wellicht aan het feit dat dit onze eerste keer was. De toiletten moeten echt wel vernieuwd en gepoetst worden!! Die waren echt heel erg vies! Parking betaal je apart 5 euro voor..
Na enkele korte ervaringen met vr op beurzen, nu mijn eerste echte game ervaring beleefd in Hasselt. Viel reuze mee. We kregen ruim de tijd om als opwarming te wennen aan het VR gebeuren dmv enkele games. Daarna het echte werk. Het duurde langer dan het aanvoelde: dik pluspunt. Minpunt voor het sanitair dat mag geupdate worden. De aankleding bij het binnen komen is ook sober, maar in-game merk je daar niks meer van.
Virtual reality spelbeleving waarbij je je met een speciale bril of helm en een geweer beweegt in een geprojecteerd decor. Je speelt in team en vervult een opdracht volgens het spel dat je speelt. Je kan op voorhand even oefenen als dit nieuw is voor u. Speltijd is ongeveer 20 minuten. Je krijgt voldoende uitleg en begeleiding. Er is een bar ter plaatse. Ruime parking, wel betalend. Vlot bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid