facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLAY by Rewind

PLAY by Rewind

Info

PLAY is de kinderwinkel van Rewind Design. We verkopen duurzaam en eerlijke kinderspullen. Voor in de slaapkamer, speelkamer en de allerkleinsten.

Geschiedenis

PLAY by Rewind is de kinderwinkel waar je verassend design, speelgoed, textiel en meubels vindt voor je kind. PLAY! draagt de genen van Rewind Design in zich, onze andere design winkel in Antwerpen voor de groteren. Al onze merken dragen duurzaamheid in zich. Mini Rodini, Ferm Living, By Nord, Bloominville Mini, Tom's shoes, Flexa Play. Ook verkopen we ons eigen huismerkje mevrouwtje*meneertje in onze kinderwinkel PLAY!. We verkopen zowel in onze twee winkels in Antwerpen als op onze webshop die wereldwijd verzend.



"INTERIOR SHOP AND KIDS SHOPOn October 2008, REWIND was a fact. Our interior design shop mainly focused on recycle design at that time, and we became known for the exclusive recycled objects we sold in our shop. Three years later later we opened a kids department, PLAY! in the same philosophy.And so we are happy to say we can now offer a full range of Honest, Original en Beautiful products for every age group!We love to welcome you here in our online store, and also in our physical shops REWIND and PLAY in Antwerp Belgium!Hope to see you soon!"
Adres: Kloosterstraat 63, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 003236893803
Stad: Antwerp
Route: Kloosterstraat 63
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Rewind Design Antwerpen, Rewind kleding, Play antwerp, FORWARD Antwerpen, Rewind store, Kinderwinkel Antwerpen, Rewind Gent, Rewind Design Antwerpen review
Recensies
Vandaag ging ik kousjes kopen bij Forward. Ik werd perfect geholpen en mijn cadeautje werd mooi verpakt. Een aanrader!
Misleidende handelspraktijken. Ik kocht een klamboo met in de artikelomschrijving en foto INCLUSIEF pom pom. Maar in werkelijkheid is dit niet zo. In dat geval had ik evenzeer een goedkopere klamboo kunnen kopen. Na contact met de winkel werd dit niet opgelost. Zeer jammer.
Wat een fijne zaak is dit! Alleen play is al een reden om naar de kloosterstraat in Antwerpen af te reizen. T assortiment is super, wisselt regelmatig en is altijd van de beste kwaliteit. Daarnaast is de service ook nog eens top! Als je als domme Hollander bijvoorbeeld geen gebruiksaanwijzing leest en je iets kapot maakt dan doen ze daar niet moeilijk over en sturen vervangende onderdelen. Top service!
Een van mijn favoriete winkels voor baby- en kinderspullen die gezien mogen worden. Ecologie en duurzaamheid worden hier hoog in het vaandel gedragen. Daardoor zijn de kleren, het speelgoed en de gadgets die je hier vindt van erg goede kwaliteit en vaak ook gemaakt van gerecycleerde materialen.
Een paradijs voor mensen met "klein mannen". Schitterende collectie's kleding, schoenen, speelgoed en allerlei hebbedingen voor de kids maar waar mama en papa ook blij van worden. Oog voor detail en oog voor de wereld !! Perfect kids store ;-
Meer dan 2 maanden moeten wachten op factuur en dan zelf eerst nog moeten mailen. Daarop zeer onvriendelijk antwoord gekregen.
Niks dan liefde! Geboortelijstje gelegd, en nog altijd heel tevreden!
Mooie kleertjes, toffe spullen. Verkoopster was wel constant aan het bellen
Fantastische service en mooi aanbod!
Superleuke winkel met een onvriendelijke verkoopster
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor PLAY by Rewind. Kloosterstraat 63 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. PLAY by Rewind adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met PLAY by Rewind. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over PLAY by Rewind delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid