facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Platinum Wellness

Platinum Wellness

Info

Platinum Wellness is de nummer 1 in Amerikaanse en Europese jacuzzi's / buitenspa's, mini-pools en sauna's. Tevens onderhoudsproducten en service.

Geschiedenis

Platinum Wellness is de nummer 1 in Amerikaanse en Europese jacuzzi's / buitenspa's, mini-pools en sauna's.Voor deskundige service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres! U zal steeds optimaal kunnen genieten van uw spa.
Een buitenspa van Platinum Wellness biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen in luxe.
Service is tevens erg belangrijk. Onze service wordt daarom verleent door onze eigen monteurs.
Al onze spas voldoen aan alle Europese noden qua eco normen, door gebruik te maken van de beste isolatie en meest isolerende covers (15cm dikte).
In de spa wordt enkel gebruik gemaakt van de beste spa componenten zoals de volledige electronische spa besturing + ozonator + heater + afstandsbediening van het merk BALBOA.
Onze spas zijn uitgerust met krachtige 3 en 5HP pompen van AquaFlo en Balboa.

Adres: Kluizenmeersen 12, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: 03/336.66.42
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Kluizenmeersen 12
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: Platinum Wellness Reviews, Jacuzzi Sint Niklaas, Platinum Wellness Hasselt, Leisure Pools Sint-GILLIS-WAAS, Wellness apparatuur, Kostprijs inrichting wellness, Villeroy & Boch jacuzzi prijzen, Swimspa belgie
Recensies
Super vriendelijke service en dienst na verkoop. Ik kocht hier als reuma patiënt een IR- cabine. Een hemelsbreed verschil en betere levenskwaliteit.
Platinum Wellness ...dit maak ons leven compleet in deze moeilijke COVID periode - super service en dikke pluim voor DE FIRMA PLATINUM WELLNESS !!!!!! een echte aanrader voor iemand die service en kwaliteit wil.
Top kwaliteit ! Wij genieten al jaren van onze spa . Top team !
Heel tevreden van onze aankoop! Alles perfect zoals beloofd op de beurs. Levering perfect zoals afgesproken met daarna deskundige uitleg van Michael. Nu volop zorgeloos genieten! Een echte aanrader!
Michael is een vlotte en aangename zaakvoerder die voldoende info geeft bij je aankoop. De service is ook top. Een aanrader !
Zeer correcte afhandeling van aankoop en levering met een uitgebreide uitleg op een supervriendelijke manier. Een aanrader.
Heel tevreden, top service
Zeer professionele zaak met uitgebreide info en een sympatieke zaakvoerder. Zeker eens gaan bezoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid