facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plantencentrum Van der Auwera

Plantencentrum Van der Auwera

Info

Van der Auwera streeft naar de juiste plantkeuze op de juiste plaats. Wij verwelkomen u graag in ons plantencentrum om samen uw tuin te beplanten zoals u hem wilt.



"In ons plantencentrum vind je kwaliteit. Op een oppervlakte van 8.500m² kan je op je eigen tempo rondwandelen en planten kiezen. Onze medewerkers zijn altijd aanspreekbaar voor tips en extra uitleg. Het hele jaar door kan je planten vinden die je tuin of terras net dat tikkeltje interessanter maken.Zit je na je aankoop nog met vragen? We vergeten je niet en helpen je graag verder met vragen over de gezondheid van je plant, het onderhoud, beestjes of schimmels. Samen vinden we de juiste oplossing."
Adres: Reetsesteenweg 107, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: +32 (0)3 887 59 03
Stad: Aartselaar
Route: Reetsesteenweg 107
Postcode: 2630



op zoek naar gerelateerd: Dries Van der Auwera, Reetsesteenweg 107 2630 aartselaar, Plantencentrum in de buurt, Plantencentrum Turnhout, Van Goidsenhoven catalogus 2022, Plantencentrum Aarschot, Van der Auwera burgemeester, Van der Auwera Bree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinvreugde Tuinvreugde 2 km Hele mooie realisatie ! Wel op letten indien je de IPE vloer laat leggen dat ze vij...
De Boeketmobiel De Boeketmobiel 3 km Zeer ruime keuze in bloemen, planten en boompjes. Winkel komt echter nogal rommelig o...
Recensies
Al meer dan 13 jaar klant als tuinaannemer. Altijd vriendelijk, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ruim aanbod, enorme vakkennis, goede service, ... Voor al uw buitenplanten, 1 adres!
Prijzen zijn hier van de pot gerukt! Was er sneller buiten dan binnen. 65 euro voor een potje bamboe is er niet naast!
Enkele jaren geleden de ultieme tip gekregen hier 'lokaal' te kopen. Mijn beste beslissing ooit!!! Er wordt met de klant meegedacht en gezocht naar de beste plant voor je tuin. Of dat dan gaat over een boom of een grassoortje voor de voortuin... Hulp en advies zijn steeds uitgebreid ongeacht de kostprijs van de plant. Ik raad iedereen deze zaak aan. Hier ga ik altijd buiten met een gigantische smile op mijn gezicht. De bomen die ik de voorbije jaren kocht -heb ze zelfs mee mogen gaan kiezen op de verschillende kweeklocaties- deden het stuk voor stuk voortreffelijk. Behalve mijn gezin, genieten ook mijn buren mee van de pracht die groeit in onze tuin. Niet onbelangrijk ook voor wie net als ik geen aanhangwagen bezit: de leveringen aan huis zijn zeer goed geregeld!
Prima zaak met vriendelijk personeel en goed advies. Een bestelde boom werd netjes en op tijd geleverd en de bezorger van de boom was zo vriendelijk om nog even de zware boom met kluit zo dicht mogelijk bij het plantgat te brengen. Bedankt voor de goede service.
Zowel een aangenaam mailverkeer gehad om mijn bestelling te doen met lynn, als een correcte afhandeling. Bij het ophalen van de bestelling heeft de medewerker samen met mij de bestelling overlopen zodat zeker niets ontbrak. Hij was zeer vriendelijk en gaf nog heel wat tips voor de aanplant. Prijs/kwaliteit zit ook goed. Ook voor kleinere bestellingen als particulier. Ik heb deze firma leren kennen via de dag van de landbouw en ik voel dat zij als familiebedrijf echt het beste voor hun klanten willen. En dit hoor ik ook van anderen.
Zeer ruime keuze planten ! Goed advies.
Prima assortiment en service. Ik ben al jaar en dag een tevreden klant.
Duur, heel onvriendelijk Het kan zijn dat een werknemer een slechte dag had. Het was wel zo dat we voor ongeveer 1000 Euro hadden gekocht, en zelfs geen korting kregen. Als men dacht ik 10 of 20 kleine plantjes kocht kreeg men wel korting.
Vreselijke ervaring mee gehad. Haag besteld, betaald en plots was leveren niet meer mogelijk. Op een ongelooflijk ergerlijke en boertige manier behandeld geweest. Heel erg misnoegd.
Super vriendelijke medewerkers die me heel snel en goed hebben te woord gestaan. Ik kwam met een heel ingewikkelde vraag en ze hebben me perfect geholpen! Een meerwaarde in deze moeilijke tijd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid