facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plantarbor bvba

Plantarbor bvba

Info

Totaal projecten, tuinaanleg, zwemvijvers, tuinontwerp, tuinonderhoud, boomverzorging

Geschiedenis

Plantarbor is een jong bedrijf uit Duffel, dat een totaaloplossing op vlak van groenvoorziening aanbiedt. Zo krijgt u als klant één centraal aanspreekpunt, wat de gang van zaken vergemakkelijkt. We streven steeds naar een klanteservice die u waardeert en een kwaliteit waarover u uiterst tevreden bent.

Ons bedrijf spitst zich toe op vier domeinen. Er is de tuinaanleg en tuinonderhoud die we tot in de puntjes verzorgen. Van tuinaanleg kan u diensten verwachten gaande van bestrating tot zwemvijvers en weloverwogen aanplantingen. Nadien kan vrijblijvend overeen gekomen worden om de aangelegde tuin vakkundig te onderhouden en als een ware parel laten uitgroeien.

Onze andere troef is boomwerken, onder deze noemer valt boomverzorging en het bouwrijp maken van percelen. De laatste jaren is de vraag naar gespecialiseerde vakmensen erg toegenomen. Door onze hogere opleiding en een bijkomende cursus European Treeworker, hebben we onze kennis verruimd om u als klant zo goed mogelijk te dienen.
Het bouwrijp maken of opkuisen van percelen gebeurt wanneer ongewenste begroeiing moet plaats maken voor andere doeleinden. Hierbij wordt gewerkt met sterke machines, die het werk laten vooruit gaan. Door middel van stalen rijplaten kan de bodem worden vrijwaard van verdichting.

Kortom, Plantarbor is een dynamisch bedrijf dat graag met u mee denkt en er de volle 100% voor gaat. We kijken erg uit naar onze samenwerking.

Tot binnenkort en met vriendelijk groeten!

Jonathan Van Winkel
Ruben Hollanders

Adres: Meertsveldstraat 11, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 0479396017
Stad: Duffel
Route: Meertsveldstraat 11
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: Tuinwerken Duffel
Recensies
Absolute aanrader! Wij hebben met Jonathan alleen maar positieve ervaringen. Hij komt de gemaakte afspraken na, levert uitstekend werk af en is daarbij nog eens een heel aangename persoon. Dus niks dan goed voor wat mij betreft!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid