facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor planetextreme.eu

planetextreme.eu

Info

Stuntstep, Skateboard, BMX en longboard online winkel gelegen in het Noorden van Antwerpen. 300m van de afrit Stabroek op de A12 Antwerpen-Bergen Op Zoom

Geschiedenis

Planetextreme.eu is een online winkel van bmx, golfsurf, kitesurf, longboard, mountainbike, stuntsteppen, skateboard, ski, snowboard en windsurf materiaal.

BMX: https://www.facebook.com/bmxstore/
Kitesurf:
Skateboard & Longboard:
Stuntsteppen: https://www.facebook.com/stuntstepshop ( @stuntstepshop )
Wakeboard:

Instragram:@planetextremex
YouTube: http://bit.ly/2kKL74K

Adres: Conservenweg 11D, 2940 Stabroeck, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 605 74 90
Stad: Stabroeck
Route: Conservenweg 11D
Postcode: 2940


Recensies
Zeer slechte service, niet bereikbaar. Product van 240 euro binnen twee maanden stuk met minimaal gebruik. Geven geen garantie. Ik adviseer iedereen om hier geen aankoop te doen.
Ze willen geen bewijs tonen dat mijn bestelling geanuleerd is, nu hebben ze me geblokeerd op Messenger er zijn weg met mijn geld.
Super service, heel klantvriendelijk. De communicatie via de chat op hun website werkt heel goed.
Goede webshop. Er miste een klein onderdeel bij de bestelling, maar na contact gelijk opgestuurd gekregen en opgelost! Goede service.
Beste webshop die er is! Beste mannen daar super service En blijven zich constant verbeteren! Zeker een aanrader voor al je gear en ook vaker de beste prijs bij step onderdelen vergeet de team codes niet voor 10% korting!
Goede service! Altijd snel antwoord en zeker als ik jullie via insta een dm stuur. Ik zal zeker nog scooter parts bestellen op jullie site.
De beste shop ! Goede service , en zeer klantvriendelijk ! Zeer brede gamma en kwaliteit verzekerd Shop nu bij planetextreme
Top uitbater. Er Kan altijd besproken worden voor onderdelen te bestellen die niet in stock zijn.
Goeie service, helpen je direct via de makkelijke service met messegner. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid