facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Planet Yoghurt - Planet Pasta

Planet Yoghurt - Planet Pasta
"Planet Pasta - Planet Yoghurt is een vernieuwende winkel die overheerlijke pasta en frozen yoghurt verkoopt.De pastagerechten hebben een vaste prijs waarbij je de keuze hebt tussen verschillende pastavormen, pastasauzen en dagverse toppings.Onze frozen yoghurt wordt dagelijks gemaakt met ons goedbewaarde recept om ervoor te zorgen dat je kan smullen van een gezond en overheerlijk tussendoortje. Je kunt kiezen tussen meerdere smaken en afwerken met verschillende toppings en sauzen."
Adres: Kapellestraat 19 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 44 27 51
Stad: Oostende
Route: Kapellestraat 19
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Frozen yoghurt kopen, Is frozen yoghurt gezond, Frozen yoghurt Roeselare, IJs yoghurt, Yoghurt ijs Antwerpen, Frozen yoghurt zwanger, Frozen yoghurt voedingswaarden, Frozen yoghurt Genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gelato Maxzim Gelato Maxzim 206 meter Ooit het lekkerste ijs van Oostende. Of dat onder de zoon nog altijd zo is, hebben we...
Recensies
2maal pasta besteld die tot de helft nog onder water stond waar door je geen smaak meer had jammer
Niet vriendelijk. Werken tegen hun goesting. Duur voor wat je krijgt.
Het was veel te duur,voor 2 potjes van 300g moet je €16 . Het was wel lekker ! Maar ik ga er niet meer komen!
De zaak is verzorgd. De prijs van het ijs is wel wat hoog. Maar door de “selfservice” heb je de eindprijs zelf in hand.
Mooi kleurrijk plaats lekker ijs met veel snoep soorten die je zelf klaarmaakt .echt vriendelijke meisjes die daar werken. En heel leuke en grote plaatsen om te zitten.
Jammer dat het personeel tegen hun goesting daar werkt. Vrouw die er werkte was boos omdat mijn partner een smal pasta wou en zij had al mediul ingegeven dus moest opnieuw beginnen. Mij zien ze er niet meer
Hier gaan we nooit meer naar toe. Denk je even een lekkere froyo te gaan eten. Staat er een een bordjes met 100g voor €2,50. Alleen maar grote bekers beschikbaar. Daarna wat toppings er op gedaan. Was bijna geen vers fruit en wat er was smaakte melig. Ook het yoghurtijs had een vreemde smaak. Bij het afrekenen kwam de volgende verrassing! Voor 2 froyo's €21,50 kwijt. Dat gaat echt helemaal nergens over. Nog nooit zo veel kwijt geweest voor een vergelijkbare Froyo.
Heel lekker yoghurt ijs, echt een aanrader! De natuur was super, en de smaak mango was ook heel goed. Verder veel toppings, maar de Haribo bolletjes waren knikker hard. Let wel op met de self service, want je verschiet je snel een ongeluk bij het wegen en afrekenen echt te duur!! Verder ook niet de vriendelijkste mensen achter de kassa.
Super lekkere boba. Ze zeiden tegen mij dat een bepaalde smaak op was en daarna hebben ze de smaak toch gebruikt voor de volgende persoon. Heel erg duur. Slechte bediening. Heel langzaam bediening ook. En de mensen die er waren aan het werken waren super onbeschoft, ook leek het alsof ze er met tegenzin stonden. Ik was buiten op het teras gaan zitten vuilbakken waren overvol, ook de banken/ tafels waren niet schoongemaakt. Overal ontbraken er stoelen en er waren zelfs tafels zonder stoelen.
Super lekker yoghurtijs, maar heeeeel duur. Het zelfbedieningsysteem zorgt er voor dat je meer ijs neemt dan je wil. Je hebt onmiddelijk een ijsje van 12 euro!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid