facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Planet Coiffure

Planet Coiffure

Info

Salon de Coiffure "Planet Coiffure"

Geschiedenis

coiffures et promotions sur certains services. nouveautés...



"Planet Coiffure, c'est avant tout des salons de coiffure où vous profiterez d'un moment de détente, de relaxation, et vous n'en ressortirez plus jamais comme avant. Parce que le relooking est notre spécialité, notre personnel qualifié et formé au quotidien vous proposera un service à la hauteur de vos exigences...Le tout avec des produits de qualité par notre partenariat avec le numéro 1 des produits capillaires "L'Oréal Professionnel".Vous y trouverez les dernières tendances et suivez la mode d'aujourd'hui !"
Adres: Avenue de la Foret de Soignes 40, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 02/381.13.33
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Avenue de la Foret de Soignes 40
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Sinds er zoveel kapsters vervangen zijn is de kwaliteit en service sterk naar beneden gegaan. Ook niemand meer die nederlands spreekt en ze doen ook geen moeite te proberen. Kapster die ik had was erg onvriendelijk en had duidelijk geen zin om te werken. Ik laat iedere keer hetzelfde doen en moet steeds een andere en hogere prijs betalen, dus volgens mij wordt er geprutst met de prijzen en promoties. Ging reeds jaren naar dit kapsalon, maar ik denk niet dat ik nog terug ga na de laatste keer. Ik ga sindsdien naar kapsalon Graziella, 3 min verder, betaal de helft van de prijs voor hetzelfde kapsel/kleuring en haar klantenservice is uitstekend!
Steeds vriendelijk onthaal, ik ben persoonlijk tevreden over de diensten van het salon. Prijs/kwaliteit is ok. Goede produkten. Salon zonder afspraak, maar dat brengt geen probleem mee.
Super vriendelijk, heel professioneel, geeft goeie raad. Top service !
Deze kapperszaak slaagt er niet in om een coupe te knippen en luistert niet naar de wensen van de klant.Knipt er dan maar op los om er nog iets van te maken.Enkel puntjes knippen van kinderkapsel lukt net.
Gemakkelijk geen afspraak nodig, degelijk werk
Super service door allenService: Haarkleuring
Uitstekende service, altijd behulpzaam, soms het slachtoffer van hun succes en iedereen tevreden willen stellen, je zult even moeten wachten, maar altijd in een goed humeur. Aangepaste behandelingen, knippen en altijd geslaagde poetsbeurten. Ik ga heel regelmatig terug en ben altijd tevreden met het resultaat. ik raad aanServices: Opgestoken haar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid