facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Planet Airsoft

Planet Airsoft
"Planet Airsoft is onstaan uit het idee een Airsoft gerelateerde Webshop, en later een fysieke Shop op te richten. Deze Airsoft Shop moest ter beschikking staan van iedereen, en dit bovenop de bestaande airsoft evenementen die Airsoft Adventure reeds organiseert. Nu we een paar jaar bezig zijn, kunnen we zeggen dat onze service al gekend is, en we een gevestigde waarde zijn in een aantal landen. Hier willen we, en zullen we niet stoppen. We zullen blijven inzetten op al onze troeven, en verder evolueren om u een zo aangenaam mogelijk ervaring mee te kunnen geven."
Adres: Donderheide 3, 2500 Koningshooikt
Telefoonnummer: 015/65.49.93.
Stad: Koningshooikt
Route: Donderheide 3
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: FNC airsoft, Airsoft shop, WW2 Airsoft Belgium, GBB Airsoft kopen, Airsoft AfterPay, Airsoft winkel Nederland, Airsoft Oostkamp, Airsoft Doctor
Recensies
Topservice! Sam neemt uitgebreid de tijd om een leek/beginner op weg te helpen in de wereld van airsoft. Hij denkt mee na wat je nodig hebt en is ook zeer eerlijk aangaande wat je kan verwachten qua kwaliteit-prijsverhouding.
Custom made glock 17 laten maken door Sam in samenwerking met Ceracote belgium, toen ik hem voor de eerste keer zag was hij boven mijn verwachtingen looks and prestatie gwn top.
Topservice! Zoals in andere review vermeld, Sam is een krak! Na een woordje uitleg over Cerakote en het aanraden van een kleur/type, Heeft Sam de onderdelen van mijn buks zeer mooi behandeld met Cerakote! Zeker een aanrader.
Groot en zeer gevarieerd speelveld. Speel gelieve met de AK's die zijn het best. Oké personeel. Accessoires en kleding goed verzorgd.
Enkele jaren geleden begonnen met de sport en Planet Airsoft is de eerste winkel die ik heb bezocht. Een vriendelijke en eerlijke bediening staan hier naar mijn gevoel op de eerste plaats. Er wordt altijd tijd gemaakt om een uitgebreide uitleg en goede raad te geven. Geen 5 sterren maar 7 sterren, want de Sam is ne krak!
Laatst mijn TM hi Capa gun gebracht bij deze winkel om een andere barrel en hop up er in te laten zetten om mijn range te verbeteren. Goed advies gekregen en ter plekke heeft hij gelijk de aanpassing gedaan. Snel en netjes afgehandeld en zeer klant vriendelijk. Weet waar hij over praat. Mijn gun schiet geweldig ver en zeer accuraat. Ga zeker terug bij deze winkel.
Na jaren op non-actief hebben we besloten met een paar vrienden om airsoft terug op te pikken. Ik ben zeer goed geholpen bij aankoop van een nieuwe replica + accesoires. Bedankt voor de deskundige uitleg over batterijen/laders. Ik kom zeker terug ! De AK lijkt na de downgrade goed te schieten.
Heb gekozen mijn eerste airsoft geweer hier te kopen. Dit was de meest nabije winkel in mijn buurt. Een uur rijden van bij mij thuis. Maar als ik had geweten dat deze winkel zo een onvriendelijke eigenaar is en die zo maar rommel [NIEUW WAPEN MET MAKEMENTEN] aan jou verkoopt. Dan had ik liever twee of zelfs drie uur verder gereden. En wanneer ik dan terug ging omdat het geweer niet in orde was vloog hij uit en beschuldigde hij mij. ECHT EEN KLOOTZAK!!!
Wapen binnen gebracht voor r-hop upgrade, barrel upgrade en onderhoud. Even moeten wachten hij had dit via social media laten weten ma na aflevering top kwaliteit geleverd. Tot in de toekomst bij het volgende project! Doe zo verder!
Puur op uitzicht een King Arms P90 gekocht bij een andere shop en niets als problemen gehad met performance en feeding. Sam heeft een uur tijd uitgetrokken om de gun te bespreken, upgrades te voorzien en 3 dagen later heb ik een P90 die 350 FPS haalt met max 2 FPS variatie, 0 misfeeds, 0 jams en dit wapen heeft 5 maanden later nog steeds deze geweldige performance. Top Shop, Top Tech
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid