facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plan Bravo

Plan Bravo

Info

Plan Bravo is een grafisch design bureau, gespecialiseerd in het maken en leveren van drukwerk voor zelfstandigen, bedrijven en horecazaken.



"Plan Bravo is een creatief design bureau, gespecialiseerd in grafische vormgeving, webdesign en drukwerk voor zelfstandigen en kmo’s met groeiambitie, maar particulieren helpen wij ook graag verder.Wij maken creatieve en betaalbare online en offline concepten aan voordelige prijzen en dat aan de beste kwaliteit. Voor o.a. logo en huisstijl ontwerp, advertentie opmaak, gelegenheidsdrukwerk, presentatiemateriaal, bedrijfs- en productfotografie, webdesign en relatiegeschenken kan je bij ons terecht."
Adres:
Telefoonnummer: 0472830302
Stad: Peer


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A Bee Creation A Bee Creation 0 meter Bij A Bee Creation kan je terecht voor al je gelegenheidsdrukwerk "van geboorte- tot ...
Gravic design Gravic design 5 km ontwerp van logo's, huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, ... leuke illustraties en deze...
Beerendruk Beerendruk 7 km Degelijke zaak met kennis van zaken. Enthousiast team, vlotte en correcte prijs en se...
Recensies
Zeer tevreden met de Samenwerking! Roy is iemand die weet waar hij over spreekt. Ben dan ook heel blij met het ontwerp van mijn logo. Ik kan Plan Bravo alleen maar aanbevelen.
Mijn logo, naamkaartjes en flyers werden ontworpen door Plan Bravo. Allemaal zeer snel klaar en thuis ontvangen, en vooral: een zeer fijne samenwerking met een heel mooi resultaat. Ik krijg steeds complimenten over mijn logo! En als je het met je eigen ogen wil bewonderen, neem dan een kijkje naar de foto's in bijlage. Een absolute aanrader!
We zijn zeer tevreden van onze save-the-dates. Bravo! Roy denkt goed met je mee, is flexibel en werkt snel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid