facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plan B Waardamme

Plan B Waardamme

Info

een gezellig eetcafé met lunches, speciaalbieren en tapas.
opening komt er snel aan!!!!



"Onze Lokale en ecologische winkel. wat vind je bij ons: producten gemaakt door lokale makers, ecologische producten, vintage en design, 2dehands lp's en boeken en......"
Adres: kortrijksestraat 405, 8020 Waardamme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032495565303
Stad: Waardamme
Route: kortrijksestraat 405
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Café Waardamme, Restaurant Waardamme, Plan B Nieuwpoort
Recensies
Ik had het verkeerde verzendlabel op het pakketje gehangen. Ik stuurde dezelfde avond nog. De mevrouw hielp me onmiddellijk en bracht alles in orde. Top service!! Bedankt.
Was verrassend lekker, verse burger en lekkere spaghetti saus. Was heel aangenaam, ´n aanrader!
Een afhaalpunt die maar open is tot 14u is nutteloos.
mijn review komt veel te laat! toch nog even zeggen, dat de bediening super was, het eten erg lekker, en een mooie, bezielde plek hebben jullie daar, super, het was ideaal om m'n familie vanuit het Antwerpse te ontvangen voor een lekker avondmaal!!
Vlotte afhandeling bij ophalen pakket.
Ideaal voor een streekbiertje in een gezellig kader. Het eten stelde ons wat teleur. Wij namen het tapamenu en vonden die te duur voor hetgeen we kregen. Te weinig smaak in de gerechten en de combinaties zaten niet goed.
Lekker eten en drinken in gezellige omgeving met huiselijke sfeer. Bediening vriendelijk en gemotiveerd. Heerlijke tapas. Gevarieerde bierkaart met ruime keuze aan streekbieren. Ook zeer lekkere huisgemaakte iced tea!
Afgelopen weekend voor de eerste maal langsgegaan en genoten van het tapasmenu. Er hangt een leuke no nonsense sfeer. Bediening is vriendelijk en correct en bij alles kan een woordje uitleg gevraagd worden. Simpele en goede producten. Leuke kaart! Hier kom ik zeker terug.
Heel gezellige sfeer met jonge sympathieke uitbaters. Ruime keuze aan speciale bieren en een lekkere kaart.
Behulpzaam, gezellig winkeltje :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid