facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Placenta

Placenta

Info

Placenta plays the music of Marc Moulin's Placebo.

Geschiedenis

Begin jaren '70 startte de visionaire muzikant/componist Marc Moulin met het mythische Placebo (niet te verwarren met de Engelse glamrockband met dezelfde naam).

Onder deze naam werden drie baanbrekende platen gemaakt, gevuld met een vernieuwende mix van jazz en elektronica: Ball of eyes (1971), Placebo 73 (1973) en Placebo (1974).

Placebo werd geen commercieel succes. Maar door de invloed die dit project gehad heeft op vele producers zoals DJ Shadow, is de muziek van Placebo van onschatbare waarde in de muziekgeschiedenis. De voorbije jaren waren de nummers terug te vinden op vele verzamelaars en Balek deed zelfs dienst als intro van de serie Callboys.

Tien jaar na het overlijden van Marc Moulin leek dit ons het ideale moment om deze fantastische muziek terug leven in te blazen, slaan en toetsen met de hulp van enkele rasmuzikanten. Het geheel gekaderd in een tijds- en geluidscorrect decor.

Adres: Nijverheidslaan 24, 3290 Diest
Telefoonnummer: +32 476 89 60 41
Stad: Diest
Route: Nijverheidslaan 24
Postcode: 3290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barabanda Barabanda 1 km Gisteren was ik er voor de eerste keer , maar moet zeggen in eerste plaats is heel mo...
The Fatbirds The Fatbirds 2 km Stevige Soulpop met een fluweelzachte stem. Ep released 27 Juli 2018.
PedroPortret PedroPortret 59 km Portretten en meer fotografisch vertier van Diestse fotograaf Peter Van gelder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid