facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Saporita

Adres: Grand'rue 75 , Chièvres 7950, BE
Telefoonnummer: 068 65 93 50
Stad: Chièvres
Route: Grand'rue 75
Postcode: 7950


Openingstijden

Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 18:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00
Zondag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: La Saporita, Pizza Velaine, Mozzart Pizza, Pizzeria point d' interrogation Ferrières facebook, Pizza kester, Mozz'Art menu, Luca et Papa carte, Luca et Papa photos
Recensies
Pizza: heerlijk Personeel: nog beter Ik ben net vanuit de Verenigde Staten naar België verhuisd en hoewel ik Frans heb geoefend, ben ik nog lang niet in de buurt van conversatie. Het personeel was zo vriendelijk en zorgde zelfs voor een gesprek. Ik wou dat ik de naam van de heer kreeg, maar het behoeft geen betoog dat we vaak terug zullen komen. Bonus: het bevindt zich net buiten Chievres Gate 14. Extra bonus: ze zijn "laat" open Extra extra bonus: ze hebben een Engels menu Tip: neem euro's mee, want ze accepteren geen creditcard, wat we op veel plaatsen hebben opgemerkt.
Precies goed gekookt, het deeg is perfect geroosterd en niet te verbrand. Ik hou van deze en AP-pizza in Bergen.
Leuke kleine pizzeria met zeer aardige eigenaren. De pizza's waren binnen 15 minuten klaar - zeer rijke toppings, dunne en knapperige bodem! Het menu is in het Engels en Frans. Wij waren er op een doordeweekse avond rond 20.30 uur en het was redelijk druk.
Geweldige afhaal-/bezorgpizza, geliefd bij mensen in de Amerikaanse basis in de buurt. Opent alleen avond tot nacht 18:00-22:00 maar zeker de moeite waard om te proberen. Ik vind Savoyarde het leukst!
Zeer goede houtgestookte pizza's. Zeer correcte en gerespecteerde levertijd en zeer vriendelijke persoon aan de telefoon!
Zeer goede pizza's Onberispelijke thuisbezorgservice. Aanbevelen.
Zeer goede houtgestookte pizza's, de persoon aan de telefoon was erg vriendelijk en de bezorging was snel
Mening gegeven na een tiental verschillende pizza's te hebben besteld en die bevallen ons elke keer weer enorm. De pizza's zijn lekker, goed gaar, gevarieerd qua smaak en overvloedig. De ontvangst binnen is altijd perfect, zelfs in volle brand, het echtpaar dat deze pizzeria runt heeft altijd een vriendelijk woord, zeer warm en aangenaam. Eerlijk gezegd adviseer ik met gesloten ogen.
Deze prachtige pizzeria is al zeer gastvrij zodra je de muren betreedt, aangezien de decoratie met smaak is uitgevoerd. De keuken is van hoge kwaliteit voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Laten we het terras aan de achterkant niet vergeten. Onlangs opgeknapt of liever afgewerkt, je zult je er goed voelen voor een maaltijd.
Zeer goede pizza's en thuisbezorgtijd gerespecteerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid