facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria restaurant losteria Huy

Pizzeria restaurant losteria Huy
"Pizza cuites au feu de bois depuis 1985"
Adres: Avenue de la croix rouge 5, 4500 Hoei
Telefoonnummer: 085255810
Stad: Huy
Route: Avenue de la croix rouge 5
Postcode: 4500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PIZZA QUICK PIZZA QUICK 1 km Prima om even n pizza te eten. T was erg druk en sowieso is er niet heel veel plaats.
Allo Pizza Huy Allo Pizza Huy 1 km Eten niet geleverd. Nochtans twee uur voor sluitingstijd besteld. Niks laten weten de...
Allo pizza Huy Allo pizza Huy 1 km Eten niet geleverd. Nochtans twee uur voor sluitingstijd besteld. Niks laten weten de...
Pane E Vino Huy Pane E Vino Huy 1 km Mooie zaak. Lekker geeten, vriendelijke bediening.
Ristorante Azzurra Ristorante Azzurra 1 km Super lekker. Waren er met een groep van 8 personen. Kregen er zonder problemen een ...
La Locanda La Locanda 1 km Heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen.
Le Cortina Le Cortina 2 km Fijne bediening, leuke locatie. Eten was ok koninginnenhapje. Wel gezellig terras, ge...
Recensies
Vriendelijk personeel, dat niet aarzelt om een ​​praatje te maken, vooral met de jongste en/of meest nieuwsgierige onder ons. Prachtige omgeving, zeer behulpzaam, lekker eten met ruime keuze, voor herhaling vatbaar tijdens mijn volgende reis naar Hoei. Kleine schreeuw naar de pizzamaker met wie ik kon praten. Veel succes, tot snel ;
Ik ontdekte deze pizzeria bij toeval, omdat het aan de rand van Hoei ligt met voldoende parkeergelegenheid, wat prettig is. De ontvangst is hartelijk, de bediening is vriendelijk, het restaurant is erg licht en de pizza's gekookt boven een houtvuur zijn erg goed dit is slechts mijn mening. Om te ontdekken of u een GPS heeft.
kwaliteit van de pizza's en het onthaal... voor wie een kwaliteitspizza en een vriendelijk onthaal wil in de regio Hoei... het ideale adres.
Geweldige pizza's gebakken in een goede steenoven. Mooie tuin aan de achterkant en zeer vriendelijk bedienend personeel - we kregen zelfs een digestief van het huis! Een echte aanrader, ook al ligt het een beetje uit de weg.
Bel om 20.00 uur en bestel 2 pizza's. Ze zeiden dat ik binnen 30 minuten moest komen. Dus ik kom 30 minuten later aan en de pizza's zijn nog steeds niet klaar. De baas zal de kok discreet op de hoogte stellen van de noodsituatie. Ik bestel 1 biertje voor € 2,60, ik geef € 4, zij geven mij € 0,40 terug... Uiteindelijk claim ik het saldo door een tweede biertje te bestellen, ik wacht al 25 minuten en het is dus legitiem dat ik In de hoop op een commercieel gebaar dat niet zal mislukken, betaal ik voor het bier... Ik herinner je eraan dat het 55 minuten geleden is dat ik bestelde. Op dit moment plaatst de kok 2 pizza's op het aanrecht. Aangezien niemand mij belt, veronderstel ik dat het een andere bestelling is dan de mijne.... Dus neem ik de tijd om mijn bier te drinken. Er gaan 15 minuten voorbij... zodat de baas mij uiteindelijk deze twee pizza's overhandigt die al 15 minuten liggen te koelen. minuten voor de voordeur.... Daar zeg ik niets, ik neem het op mij en probeer beleefd te blijven, maar ik geef toe dat een eenvoudig afscheid van mijn kant toch iets te moeilijk was om uit te spreken. .. Dat gezegd hebbende, eindelijk heb ik onze pizza's... Ik ga naar huis en we ontdekken de gruwel... Een pizza met zwarte zeevruchten, volledig verbrand en een 4 seizoenen die in feite een champignonham was.... . Zo boos dat ik besluit terug te keren naar het restaurant en mezelf krachtig uit te drukken... Mijn vrouw zal me tegenhouden en geeft er de voorkeur aan de druk los te laten en te genieten van de avond die we nog hebben.... Maar sindsdien heb ik last van ernstige spijsverteringsproblemen, ik zal je deze details besparen, maar ik ben lang geleden maar één keer in mijn leven zo ziek geweest en dat kwam door slechte zeevruchten.. .. Dit heeft mij er nooit van weerhouden Ik hou van zeevruchten en eet er sindsdien een goede hoeveelheid van. Ik ben er niet allergisch voor. 2 nachten en 1 dag tussen mijn bed een emmer en mijn toilet genageld.... Ik moet toegeven dat ik geen geluk heb gehad met slechte zeevruchten, dat het gebeurt. Maar toch, het is veel tegelijk. Eindeloos wachten, geen commercieel gebaar, onjuiste rekening, verbrande en niet-conforme pizza's, maar ook koude, bedorven zeevruchten en hondsziek na het eten. Het kost mij veel moeite om mij zo negatief uit te drukken in een Google review. Gezien het aantal goede recensies dat dit restaurant heeft gekregen, denk ik dat ik pech had. Verkeerde plaats op het verkeerde moment. Maar goed, voor mij zal het de laatste keer zijn.
Ik ging naar L'Osteria voor twee afhaalpizza's: één quatro formaggi en één parmagionno. Beiden waren buitengewoon lekker en vers gemaakt. De chef-kok nam ongeveer tien minuten de tijd van het gekoelde deeg tot de pizza. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele steenoven om deze pizza's snel en lekker te maken. Alle pizza's kosten € 10 en zijn vers, lekker, gezond voor een pizza en het personeel is erg aardig! Zeer aanbevolen!
Gewoon opmerkelijk. Na een familiebezoek aan Mont-Mosan waren we op zoek naar een Italiaans restaurant dat spaghetti vongole aanbiedt. Zeer behulpzaam welkom met een glimlach en handdruk zeldzaam tegenwoordig. Rijk menu met veel zeer originele productcombinaties. Onze zoon wilde de klassieke bolognese die helaas niet op het menu stond. Ze vertelden ons geen probleem, we doen het met een glimlach voor je. Parmezaanse kaas is moordend. Het pizzadeeg is heerlijk, maar wij hebben het in Italiaanse restaurants gemaakt. In mijn top 3 met geproefd in Rome en Milaan. De beste in België tot nu toe. De wijn van de topeigenaar, geen piquette zoals elders te vaak geserveerd wordt. We zullen zeer binnenkort terugkomen.
Zeer goede service. De gerechten van mijn vrienden zagen er erg goed uit, aan de andere kant nam ik een pizza van de chef in plaats van Bade, smakeloos en oninteressant.
Gastvrij personeel, voortreffelijke gerechten, alles wat je nodig hebt voor een geweldige avond! Ik raad het ten sterkste aan !
Het is altijd een plezier om in dit warme, door een familie gerunde ristorante terecht te komen. De gerechten zijn lekker en brengen goede Italiaanse herinneringen naar boven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid