facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria La Madonna

Info

Ouvert du mercredi au dimanche inclus de 11h30 à 14h et de 18h à 22h.
Livraison à domicile à partir de 2 pizzas*

Adres: Grand Rue, 53, 7640 Antoing
Telefoonnummer: 069/44.39.30
Stad: Antoing
Route: Grand Rue, 53
Postcode: 7640


Recensies
Optimale prijs/kwaliteit verhouding en heel warm onthaal!
Prijs kwaliteit is goed . Pizza's zijn superlekker, vriendelijke bediening.
Leuk kader. Vriendelijke bediening. Lekkere gerechten. Meer hoeft dit niet te zijn.
Gewoon perfect.... Welkom, service, onberispelijk Topwaarde voor uw geld
Pizza correct en goed gevuld in hoeveelheid. Smaakniveau Ik vind dat de gesmolten kaas smaak miste en op de pizza was het geen gehakt maar een soort gehakte biefstuk. Jammer dat het restaurant ook geen bancontact heeft.
Zeer vriendelijke ontvangst in een warme omgeving proficiat aan de chef want hij heeft heel goed gegeten, ik kom terug
Zeer warm welkom, vrolijk en vriendelijk personeel. Aangename omgeving. Een grote keuze aan pasta's en pizza's, kwaliteitsproducten, een genot voor de smaakpapillen. De gerechten zijn overvloedig en mooi gepresenteerd. Goede desserts, gevarieerde wijnkaart. Ik raad dit etablissement voor het eerst aan, vergezeld van vrienden die deze plek goed kennen, ik ben verleid om het zonder aarzelen opnieuw te doen. Redelijke prijzen.
Altijd leuk om terug te keren! Top ontvangst en heerlijke pizza dat neem ik alleen aan, maar ook de gerechten zijn top Ik raad aan
Restaurant zeer aangenaam en zeer gastvrij in tegenstelling tot enkele recente negatieve opmerkingen! !! Door aanwezig te zijn deze avond van 11 september dachten deze mensen dat ze meer in een disco zaten en niet in een restaurant!! "De eendendans" willen dansen en heel hard praten schreeuwen ... dit was noch de plaats noch de plaats voor dergelijk gedrag! Nogal importuning voor de andere klanten!! Het feit dat je een aanvulling hebt op 350€ geeft niet alle rechten... en vooral niet zo'n gebrek aan respect!!!
Heel mooi huis. Grote keuze aan pizza's en andere Italiaanse gerechten. Snelle service en kwaliteit eten. We zullen terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid