facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria du Fourneau

Pizzeria du Fourneau

Info

Pizzas et pâtes



"Situé dans le petit village de Marchin, à deux pas de HUY, dans un endroit calme et apaisant, venez découvrir notre carte remise à jour au goût du chef et des saisons, ainsi que nos spécialités de pâtes et pizzas.Un restaurant Familial !"
Adres: Rue Fourneau 8 , Marchin 4570, BE
Telefoonnummer: 085 51 47 07
Stad: Marchin
Route: Rue Fourneau 8
Postcode: 4570


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:00
Maandag: 17:30-21:00
Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 17:30-21:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 17:30-21:00
Donderdag: 12:00-14:00

Recensies
Heerlijk pizza voor een mooie prijs! Aanrader!
Supervriendelijk en charmant. Heerlijke pizza!
Goede pizzas, alleen franstalig maar vriendelijke gastheer.
Zeer lekker én goedkoop. Een echte vondst!
Aangebrande en amper belegde pizza's
Dus, Deze pizzeria is al een tijdje in verval. De schnitzels zijn klein en er zit bijna geen saus op. De "truffel" -pasta is eigenlijk pasta met champignons, maar de prijs is duurder, leuk. De pizza's zijn niet meer zo goed als vroeger, grondstoffen van mindere kwaliteit en een te dun deeg. Helaas raad ik dit etablissement niet aan.
Correcte pizza's, meer niet; Vriendelijke pizzamaker maar dame baas?? die bestellingen opneemt en dus casht als je komt ophalen, meer dan onvriendelijk. Baas zittend aan een tafel die niet reageert op de hallo van de klant die binnenkomt!!! Nooit meer!!! overgenomen uit het verkeerde sitemenu aangezien ik meer heb betaald dan de gepubliceerde prijs, contant geld zonder ticket of betalingsbewijs natuurlijk!!!
De vulling en het koken variëren te veel afhankelijk van de persoon die in de keuken staat. Soms is het perfect, andere keren is het echt rotzooi = weinig opgezette, vergeten elementen en hoe dan ook weggegooid. Bodems verbrand - jammer!
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding: pizza's voorzien, tot in de perfectie bereid deeg, enz. Goede ontvangst en mooie omgeving om met het gezin van te genieten. De beste pizza's die we hebben gegeten? We komen terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid