facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Donatella Paal

"Sinds 13 november 2020 is 'Pizzeria Donatella', 'Casa Reale' geworden. Na 25 prachtige jaren van 'Pizzeria Donatella', heb ik Jelani, de zoon van Donatella, op precies dezelfde leeftijd als mijn mama 25 jaar geleden de fakkel overgenomen. Hoewel dit de tweede generatie is van Pizzeria Donatella, kregen zo goed als alle heerlijke gerechten een nieuw leven. Ontdek ons menu en kom zeker eens langs, want wij verwelkomen u graag in ons familierestaurant te Paal-dorp 15 in Paal!"
Adres: Paalsesteenweg 350, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 011433328
Stad: Paal
Route: Paalsesteenweg 350
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00
Vrijdag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Beringen, Italiaans restaurant Paal, Afhaalkaart, Pizzeria Tessenderlo, Tabarro Paal menu, Pizzeria Heusden-Zolder, Brasserie Paal, Pizza Diest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donatella Donatella 0 meter Beste pizza! Ben in Napels geweest bij Da Michele maar geef mij maar gewoon de pizzas...
Il Mondo Il Mondo 217 meter We waren op de jaarlijkse BBQ. Voor iedereen wat wils en voldoende.Eten: 4/5
Recensies
Lekkere pizza en zelfgemaakte pasta, ook om mee te nemen. De inrichting is simpel en in de zomer kan je op het gezellige terras zitten. Je kan het best op voorhand reserveren, vooral in het weekend is het erg druk. Een aanrader! Let wel er is geen bancontact en/of betaling met kredietkaart mogelijk. Geen extra speelruimte voor de kinderen voorhanden.
Ik durf gerust zeggen na vele pizzarias geweest te zijn dat deze wel echt ze allemaal overtreft, ik had een pizza genomen met kip en had gevraagd of de chef kon improvizeren en dat heeft die goed gedaan natuurlijk rekening houdend met welke groenten ik er graag op had en geloof me als ik zeg dat de pizza Perfect op smaak was zowel als deeg zowel als toppings , en de penne met 4 kazen was zeer lekker ook en je krijgt er nog eens extra brood en een potje kaas bij. Bediening 10/10 wat een hardwerkende mensen! De blonde mevrouw heeft in de 30minuten dat ik daar stond de ene achter de andere pizza uit de oven gehaald en terug gestoken en je ziet dat ze zowel man als vrouw allebei hun werk Uiterst goed doen! En met een glimlach de meneer die mijn pizza heeft gemaakt was een zeer vriendelijke man! Van mij mogen ze zelfs meer voor hun pizzas vragen zonder te liegen! Echt het geld waar en meer! Nogmaals bedankt hier kom ik zeker vanaf nu mijn pizzas eten of afhalen!
Een geweldige pizzaria waar je voor redelijke prijzen super goede zelfgemaakte pizza's eet die je vanaf de bodem af gemaakt kunt zien worden in de keuken. Enige puntje waar je op moet letten is dat er geen pin betaling mogelijk is, maar er zit een bank recht achter de pizzaria.
Veel te lang wachten. Pizza is lekker maar wat dik in het midden waardoor het deeg slap is.
De Donatella-pizza super lekker en mooi om naar te kijken zelfs. Een aanrader. Vriendelijke bediening.
Heel lekkere pizza aan goede prijzen! De hond vond het ook zeer lekker ruiken..
Heerlijke authentieke Italiaanse pizza. Wij komen zeker terug!
Beste Pizza in omstreken! Vriendelijke bediening. De capaciteit is beperkt dus kun je soms wel relatief lang wachten. Tafels staan ook erg dicht op elkaar. Beste Pizza in omstreken :-
Bediening met afruimen van glazen die nog niet leeg zijn, niet komen brengen wat besteld is, aperol spritz en gin tonic die eerder sprite en resp. tonic zijn maar wel aangerekend worden aan aperitiefprijzen, onvriendelijke ober maar wel vriendelijke serveuse. Pizza matig. Dik droog deeg. Dat is evenwel kwestie van smaak.
De pizzeria van Paal en wijde omgeving. Verzorgd, lekker en vriendelijke en professionele bediening. Al jaren een gevestigde waarde in Paal. Nu in een nieuw pand met een nieuwe naam "Casa Reale" maar met dezelfde kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid