facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Bella Italia

Info

Pizza e pasta

Adres: Ninoofsesteenweg, 1750 Lennik
Telefoonnummer: 024613157
Stad: Lennik
Route: Ninoofsesteenweg
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Lennik Markt, Piazza Grande Lennik, Nieuwe pizzeria Lennik, Pizza Lennik, Pizzeria Lennik Square, Piazza Grande Lennik menu, Piazza Grande Lennik reserveren, Piazza Grande Lennik openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Picco Bello Lennik Picco Bello Lennik 3 km Gezellig Italiaans familierestaurant waar ik wat later op de avond gelukkig nog terec...
Recensies
Voor ons is het een beetje op reis zijn .De pizza's en spaghetti in deze coronatijd smaken en doen ons dromen van Italië.warm aanbevolen.
Heerlijke pizza's, zoals steeds... Viva Bella Italia!!
Zeer lekkere pizza's, een stukje Italië in het Pajottenland ! Wij komen hier al sinds de opstart en zeer regelmatig. Topkwaliteit gecombineerd met de huiselijke warme sfeer van Italië, ook in tijden van lockdown zeer aangenaam !
De echte lekkerste pizzas van de streek!
Beste pizza in de omgeving...
Betere pizza dan in Italië zelfs. Vers gemaakt, eerlijke ingrediënten en met een krokante korst. Alle gerechten worden à la minute bereid. Doe daar nog vriendelijke bediening bij en het plaatje is compleet. Aanrader!
Heel lekker. Super vriendelijke bediening
Vriendelijke no-nonsens, veredelde snackbar met eerlijke en eenvoudige Italiaanse fastfood. Lekker zonder meer. Sympathiek. Enkel wijnkaart is iets te mager slecht 1 en dan nog Franse wijn.
Heel lekker eten , beste chef die er in de streek te vinden is. Laat je niet afschrikken door het kleine gebouw, dit is een topper !
Beste pizzas van de omstreken..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid