facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzaria merdin

Info

Diestsesteenweg 161
Kessel-lo (Leuven) 3010

Adres: Diestsesteenweg 161, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016353237
Stad: Kessel-Lo
Route: Diestsesteenweg 161
Postcode: 3010


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Kebab Leuven, Kebab Nijlen, Take away, Domino's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mezzaluna Pizza e Pasta Mezzaluna Pizza e Pasta 225 meter Super vriendelijke bediening lekker eten en goede prijs
Sapori del sud Sapori del sud 334 meter Snel bediend en heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant. Een aanrader!Eten: 5/5
Recensies
beste kebabzaak van leuven! kom er weekelijks omdat ik het zo lekker vindt!!!
Merdin = eerlijke zaak. Eerlijke prijzen, vriendelijke bediening maar vooral heel lekker! Aanrader...
Lekkere grote kebabs met verse groenten. Normale prijs nog ipv €7 tegenwoordig! Supercontent. Vriendelijk. Nog nooit slechte ervaring gehad.
Slechtste ervaring ooit! 1u45 moeten wachten op bestelling, 40 min telaat, kon restaurant telefonisch niet bereiken, verkeerde bestellingen rijst ipv frietjes, bij andere frietjes vergeten, bij andere kebab gekregen ipv durum en drank vergeten! Dan hadden ze nog niet eens genoeg wisselgeld bij dus minder geld terug gekregen dan ik moest terugkrijgen! Je kan ze niet eens bereiken dus een deel van geld terug krijgen zal er ook niet inzitten! NOOIT MEER! Serieuze afrader!
Met chrio blauwput eten besteld voor rond €200 1 en een half uur moeten wachten om te zien dat alles verkeerd is en er veel ontbreekt schandalig vanaf hey er druk is zijn ze niets waard
Beste kebab van Leuven en omstreken. Pizza's ook heel lekker. Levering altijd op tijd! Top zaak!
Mijn grootvader zei altijd: 'Tijdens den oorlog in 40-45 leverden ze nog niet aan huis'. Dit kleine weetje terzijde gelaten is Merdin een ware aanrader, of zoals zal blijken zelfs een topper! De bediening is vriendelijk, de levering doorgaans 20 minuten als je in een straal van 2km woont en de kebabs zijn ongetwijfeld de beste uit de buurt. Ze halen niet het niveau van de Limburgse kebabzaken, maar voor de regio is dit toch een ware uitschieter. Als mensen spreken over een trage levering, is dat doorgaans op zondagen of feestdagen, dan worden deze restaurants gewoon overstelpt met orders en zijn ze iets minder punctueel. Vermijd tijdens die dagen de piek tussen 17u30 en 21u en alles valt in zijn plooi. Kortom: de vriendelijke bediening, de snelle levering en de lekkere kebabs zorgen er voor dat dit een aanrader is. Doe er nog de schappelijke prijzen bij en je hebt een topper!
Lekkere kebab, en vlot bediend!
Ik bestelde recent een maaltijd om thuis te leveren. Bij aankomst bleek de bezorger een blikje frisdrank vergeten te zijn. Toen hij dat besefte beloofde hij meteen terug te rijden om mijn blikje te gaan halen. Ik zei dat als hij die avond nog eens in de buurt was, hij het mocht komen afzetten. Nog geen 10 minuten later stond de bezorger terug aan mijn deur, met mijn frisdrank én een glimlach. Top service!
Lekkere durum besteld en bijhorende pepertjes bij gekregen. Alleen... men vraagt het gewenste leveringsuur maar daar houd men blijkbaar geen rekening mee. Ik had omstreeks 17u15 besteld en had gevraagd om tegen 18u15 te leveren en om 17u30 stond ie al aan mijn deur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid