facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzahof

"Welkom bij pizzahof!"
Adres: Adriaan Walckiersdreef 1 , Drongen 9031, BE
Telefoonnummer: 09 227 08 27
Stad: Drongen
Route: Adriaan Walckiersdreef 1
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe Pizzeria Drongen, Da Mario Drongen, Pizza deluxe Drongen, Pizza Kaala Drongen, Drongen ontbijt, Broodjeszaak Drongen, Abdijmolenstraat Drongen, Frituur Baarle Drongen
Recensies
Amaj! Het lekkerste broodje kaas van mijn leven!! Super vriendelijke en vlotte bediening door een lieve, ongelofelijk mooie dame en haar zoon! Het was moeilijk kiezen uit alle lekkere gerechten en het rook er ook zo heerlijk dat het water al in je mond loopt. Danku! Ik wens dat jullie een zaak in Gent hadden.
Zeer vriendelijk familie echt een aanrader om naar toe te gaan. Lekker en verzorgd etenEten: 5/5
Super . Heel lekker voor herhaling vatbaar . Zowel pizza's als de saladesEten: 5/5
Wat een gezellige dames en dank voor de gastvrijheid. Een heerlijke ultradunne pizzabodem. Een super lekkere saus en lekker ruim belegde pizza. Nu nog bewust wat toetjes uit de Italiaanse of middenlandse zee gebied en het is echt helemaal af. Zeker weer graag tot ziens. Ook afhalen mogelijk!!
Ideaal om snel, maar goed en lekker Italiaans te eten. Pizza Vegan als optie en zoals op de foto de dubbelgevouwen variant. Echt lekker gevuld met gegrilde groenten, tapanade en olijven.
Heel lekkere verse pizza’s. Propere en hygiënische zaak. Vriendelijke bediening
Zeer lekkere pizza's en pasta's met vriendelijke bediening erbovenop.Eten: 5/5
Klein maar gezellig eethuisje. Beste pizza dat ik ooit al gegeten heb. En heel snel klaar, aanrader!
Een echte aanrader! De pizza's zijn heerlijk en het personeel is super vriendelijk. Ze sluiten normaal gezien om 15u maar toen we om 14u55 we wisten niet dat ze om 15u sluiten langskwamen en vroegen naar 2 pizza's om ter plaatse op te eten was het geen probleem, ze bleven uiteindelijk open tot 15u30 zodat we rustig onze pizza's konden opeten! Nogmaals bedankt en de volgende keer komen we zeker op tijd!! : Kindvriendelijkheid: Speciale optie voor de bambinis! :
Lekker eten en bijzonder vriendelijk personeel ! Mooie muziek. Misschien op de deur duidelijk vermelden dat jullie om 15u sluiten, want we waren er ons echt niet van bewust toen we langer bleven zitten. Onze excuses hiervoor !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid