facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Service Diest

Pizza Service Diest

Info

Hot & Fresh delivery en take away!
Profiteer van onze vele acties voor zowel levering als afhaal!
Voor de beste pizza's en pasta's uit Diest en omstreken.



"Italiaanse pizza’s en pasta’s"
Adres: Leuvensestraat 30, 3290 Diest
Telefoonnummer: 013301131
Stad: Diest
Route: Leuvensestraat 30
Postcode: 3290


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Pizza Service Aarschot, Pizza Service Mechelen menu, Pizza Service menu, Pizza Service Antwerpen, Pizza Service takeaway, Pizza Service Hasselt, Pizza Service Leuven, Pitza Service
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Leonardo Pizzeria Leonardo 335 meter Super lekker! Echt heerlijke pizza!
Domino's Pizza Diest Domino's Pizza Diest 521 meter Een niet al te kleine of niet al te grote domino's . Maakt niet uit eet toch nooit te...
Orient Diest Orient Diest 569 meter Levering +- 10 km en op vrijdagavond --> eten was warm, lekker, genoeg en heel...
Pizza-pastamobiel 'chantalain' Pizza-pastamobiel 'chantalain' 686 meter Goede prijs-kwaliteit. Heel vriendelijke mensen. Wij vragen ze zeker terug.
Recensies
3 pizza’s voor bijna de prijs van 2 ? 2 small pizza’s kosten €24. Maar je kon per bon iets speciaal kiezen. Bv. 3 small pizza’s voor maar €27. Aangezien pas van €30 word geleverd hebben we dan ook hot wings erbij genomen. Ook daar was precies korting op want je kreeg er 2 extra. En pluspunt het was lekker!
Mijn pizza's altijd op tijd gehad. Super snelle service.Eten: 5/5
2de keer dat we pizza bbq grill bestellen en in plaats daarvan een margauritha krijgen. Schandalig dit. Laatste keer geweest dat we bij jullie bestellen.
Pizza besteld om 20.10 u op zaterdag. Geen barbecuesaus meer dus we konden niet meer kiezen wat we wilden. Nogmaals gebeld om 21.10 om te vragen waar ze bleven, dus nogmaals bestelling doorgegeven. Pizza uiteindelijk geleverd om 21.50, en dan bleek het nog 1 verkeerde te zijn... Top service!!! Op een zaterdag om 20 u geen barbecuesaus meer hebben is ondenkbaar, zeker als er pakweg 15 pizza's met met die saus op de kaart staan... Vorige week ook bestelling geplaatst en cheesy crust was er ook al niet meer... Niet voor herhaling vatbaar!!!
Bestelling gedaan bij hun, en 2 Margaritas gekregen die ik nooit besteld had, 6euro teveel betaald dan ook nog. En niemand die het wou oplossen... Ik bestelde meermaals maandelijks hier maar plots weten ze dus niet meer hoe je pizzas maakt en klantenservice aanbied, dus nooit meer hier allesinds. 36euro voor 2 Margaritas die ik nooit besteld heb had een suprema en pepperoni besteld is echt wel lachwekkend! Baas was ook echt onvriendelijk en wou niets oplossen hoe dan ook.
Hele lekkere vier kazen pizza. Eens thuis een extra keer goed warm in de oven gestoken zodat die goed heet is, pikante olie erop en ... njam njam njam. Merci pizzabakkers!
Altijd goed geweest, maar de laatste tijd echt niet meer. Als je pasta besteld is het een half bakje en niet te eten van de hoeveelheid peper dat erop zit.
Eerste bestelling levering goed op tijd.en pizza was nog redelijk warm. Voor herhaling vatbaar
Beter dan pizza hut en dominosEten: 5/5
Beste pizza!!! Gewoon de beste! Smaak als service is gewoon top!!! Alles op tijd geleverd en nog lekker warm echt top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid