facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Republic

Pizza Republic

Info

Pizza Foodtruck



"foodtruck met pasta en pizza"
Adres: 9450 Haaltert
Telefoonnummer: 32474989628
Stad: Haaltert
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck pizza en pasta, Pizza foodtruck Aalst, Foodtruck spaghetti, Pizza foodtruck Roeselare, Pizza en pasta mobiel, mobiele pastabar west-vlaanderen, Pizza foodtruck Antwerpen, Glutenvrije foodtruck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur bulté Traiteur bulté 992 meter Heerlijke ribbekes! Trouwens ook de beste voor al uw BBQ-momenten! Vraag er zeker na ...
Food  Brothers Food Brothers 3 km Welkom op de site van “Food Brothers ” dit is een mobiel bedrijf voor al uw festiva...
Recensies
Verjaardagsfeestje voor meer dan 100 genodigden in Wetteren en iedereen was superpositief over de lekkere pasta's. Ook organisatorisch was het 100% OK. Thx!
Wij hadden de premium pasta formule gekozen voor het lentefeest van onze dochter. Heel tevreden van zowel de communicatie als de uitvoering van hun diensten op ons event. Al onze genodigden waren heel te spreken over hun. Velen hebben verschillende kleinere porties pasta's geproefd en heel lekker bevonden! Als organisator waren wij ook heel tevreden met de duidelijke communicatie en de gemaakte afspraken. Hierdoor hadden wij de dag zelf een zorgeloze dag waar we zelf veel konden genieten van ons feest. Zeker een aanrader en we zullen niet twijfelen ze nog te contacteren op volgende events.
Heel lekker en vriendelijk. Een echte aanrader!
Bedankt om ons event te laten slagen. Iedereen was zeer enthousiast. Er was keuze genoeg en superlekker ! Vlotte en vriendelijke bediening. Kortom een aanrader en we zullen vast nog gebruik maken van jullie diensten. Succes nog!
Pizza Republic: al 3 jaar op ons event 'Apero at the Lake'. De redenen dat de Republic er is en blijft en door onze bezoekers gesmaakt wordt: 1. Kwaliteit - 2. Kwaliteit - 3. Kwaliteit. 'Als ge't gevonden hebt moet ge ook niet verder zoeken' . TX Bart & co!
Top bedrijfsfeestjes vragen om top catering! En dat vonden we bij Pasta Republic: smaak, hoeveelheid, sfeer, service en bediening waren meer dan in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.
Namens het team van Landal Mooi Zutendaal, We zijn super tevreden. Het was ontzettend lekker en we hebben genoten tijdens ons personeelsfeest!
We hadden deze foodtruck ingehuurd voor ons huwelijksfeest. Alles was heel goed geregeld, de communicatie verliep zeer vlot en duidelijk. De mensen die opdienden waren professioneel en vriendelijk. Het belangrijkste: de pasta was erg lekker! De gasten en wij zijn zeer tevreden.
we zijn supper tevreden over de qualiteit en de service , dankjewel
Bedrijfsevent met Pizza Republic. Super Service! Super pizza's! Iedereen was vol lof over de pizza’s. Dus Pizza Republic = eentje om te onthouden voor een volgende gelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid