facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza-Pita Pyramide Loenhout

Info

Pizza - Pita Pyramide Loenhout
Bestellen / Reserveren: 03 633 15 15
Prijslijst bevindt zich bij afbeeldingen.
Wij leveren NIET aan huis.

Adres: Sint-Lenaartseweg 1, 2990 Loenhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 633 15 15
Stad: Loenhout
Route: Sint-Lenaartseweg 1
Postcode: 2990


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 02:00
Dinsdag: 16:00 - 02:00
Woensdag: 16:00 - 02:00
Donderdag: 16:00 - 02:00
Vrijdag: 16:00 - 03:00
Zaterdag: 16:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 03:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euro2Loenhout Euro2Loenhout 441 meter Verzorgde zaak met veel keuze, vriendelijke bediening en snelle service. Kortom top.
Recensies
Super!!!! Alles wat je wil als je eten gaat afhalen ... super vriendenlijke eigenaar .. niet lang wachten ...grote porties ... ik kom hier terug !!Eten: 5/5
Voel me flink belazerd! Bestel je 2 wijntjes komt meneer ongevraagd de fles op tafel zetten. Niets meer gedronken, maar meneer rekent wel een fles erbij op de rekening. Zeer slecht.
6 sterren waardig!! Heel goed en veel eten, zeer betaalbaar en super vriendelijk personeel! Ga hier graag naartoe en we rijden zelf 20km van huis om hier te komen eten.
Je krijgt grote porties voor een mooie prijs . En het was zeer lekker. Hele vriendelijke man. Kindvriendelijkheid: Kinderstoeltje, ober was zeer vriendelijk naar de kinder toe en kregen een trosje druiven op het laatste. Parkeren: Er is parking aan de overkant.
Vlotte uitbater en heel lekker eten Parkeren: Meer dan voldoende parking in de buurt
Heel vriendelijk, lekker eten en niet duur!
Wij zijn daar een goede klant. Altijd goede bediening. Zie wel dat je uitgehongerd binnen komt, porties van formaat.
Fijn ontvangst, we voelden ons echt welkom! De schotels waren érg lekker en ook heel ruim. Meeneempotjes meegekregen. Hier komen we zeker terug!
Vroeger ging ik altijd naar deze pizzeria toen nog in Meer, maar nu na deze laatste keer nooit meer de actie op maandag pizza's aan 7€ die nog steeds op fb staat geldt niet meer, dan erger als je na je bestelling te hebben ontvangen naar buiten gaat en je merkt dat de bestelde pizza pizza kapsalon gewoon een pizza margherita is met slecht!! kebabvlees maar wel aan de prijs van een pizza kapsalon krijg je de meest onvriendelijke verwijten als in bij u zijn het altijd problemen, we waren er al lange tijd niet meer geweest na te lang op een bestelling te hebben moeten wachten maar dit slaagt alles. Het kebabvlees is gewoon ook slecht. Vroeger in Meer was deze man vriendelijk en kwam ik er graag en ook vaak dus maar waar deze verwijten van komen wil ik wel eens weten.
Echt lekker gegeten en de bediening was erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid