facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Pita Pala

Pizza Pita Pala

Info

Pizzeria in hartje Kruibeke. Keuze uit verschillende pizza’s, pasta’s, pita’s of dürüms, kapsalons, schotels, salades, voorgerechten en desserten. Kom zeker eens langs om je maag te vullen!



"Restaurant, pizzeria"
Adres: Bazelstraat 5, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: 0483 512 001
Stad: Kruibeke
Route: Bazelstraat 5
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: Pizza Bazel, Pizza Palace Bazel, Pizza Palace Kruibeke, Pitta Bazel, Modena Kruibeke, Pizza Hut, Pita Rupelmonde, Take away Kruibeke
Recensies
We hebben hier een schotel champignon en een schotel pala besteld. Werd netjes geleverd op de doorgeven tijd. Alles was lekker en ook meer dan genoeg! Er zouden wel wat meer champignons in mogen. Maar verder tevreden over.
Ik bestel hier normaal altijd maar nu is het schandalig, ze waren hier snel maar de pita is nietvye eten is echt hard en taai , pita is ook aan de zwarte kant , zal nu in temse bestellen worden omdat er geen oplossing kwam , ik geef nog 2 sterren omdat mijn vrouw haat kapsalon goed was . Ik bestelde hier 2 maal per week maar nu was het ge,ook niet goed en geen oplossing dus .
Gigantisch koud als je hier blijft eten . Eten was wel heel goedEten: 4/5
2 kapsalons besteld, frieten veel te hard gebakken. Al 2 dagen buikpijn. 1x hier besteld, nooit niet meer. Jammer.
Super vriendelijk personeel Lekkere pizza...
Broodje pitta met feta en samoerai Geen feta op en bijna geen saus Spijtig .Anders zou het wel lekker geweest zijn ook te verl groetjes Dus er zijn betere.
schotel met feta besteld en betaald, feta lag er niet op, vlees was lauw, frieten waren slap en de bezorger gewoonweg irritant: Ik ben gehandicapt en kan heel moeilijk de trap op en af, ik schreef in de bijhorende informatie 'mijn voet is invalide, graag bestelling tot boven brengen' elke firma doet dat maar deze bezorger wou dat niet doen en bleef 5 minuten buiten staan met mijn bestelling. Helemaal niet tevreden!
Lekker en prijs kwaliteit zeker de moeite. Ook levering was goed. Jammer dat er geen korting is als je je eten zelf komt afhalen.
Dit is gewoon slecht! Je besteld een maaltijd maar het word gewoon NIET bezorgd! Rond 18.30 uur besteld en het zou om 19.15 uur bezorgd worden. Krijg rond 19.30 bevestiging dat de maaltijd bezorgd is maar het is nu 11 UUR verder nog geen bezorger gezien! Als je niet wil of kan bezorgen laat het dan weten in plaats van iemand 1.5 uur met 'honger' laten zitten omdat je denkt dat de bezorger 'misschien' nog komt.
Besteld om 19u15 nu 2 uur later nog niets. Ondertussen gebeld en ik zou nog 20 min moeten wachten. Nooit meer bestel ik nog. Heb ondertussen trust pilot ook al geïnformeerd en ook nog een andere instantie dus succes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid