facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Mozzarella

Pizza Mozzarella
Adres: Braemstraat 6, 9050 Gentbrugge
Telefoonnummer: +32 9 239 91 51
Stad: Gentbrugge
Route: Braemstraat 6
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Pizza foodtruck Gent, Pizza Wetteren, Pizza Haaltert, Pizza Oosterzele, Pizza Gavere, Pizza Kalken, Pizzakraam Melle, Pizza Volante
Recensies
Zeer lekkere pitta , ze bakken de broodjes zelf! die zelfgebakken broodjes zorgen ervoor dat de pitta veel beter smaakt dan alle andere. Een aanrader zeker weten!
Beste pitta die ik ooit in Gent heb gegeten. De broodjes worden op de moment zelf gebakken. Alles is heerlijk gekruid. Echte aanrader!
Zeer lekkere pitta met zelf gebakken broodEten: 4/5
0 sterren vorige keer heb ik stoofvlees en frieten besteld voor 8 euro 50 vieze afzetters de portie was voor een kind van 12 jaar en jullie zeiden allemaal dat het voor 3 personen was jullie moeten jullie diep schamen wij gingen terug en jullie negeerde onze klacht en lachte ons gewoon uit schaam jullie dat was mijn vriendin haar laatste geld homows
Zeer vriendelijke mensen. Maar helaas was het vlees echt droog door dat het niet van een rol kwam, maar gebakken werd op de plaat. Ook het brood was een klein beetje aangebrand maar wel vers gebakken.
Een zeer verzorgde snackbar waar het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam is. Een grote keuze in pita, pizza en zelfs quiche! Er zijn ook zitplaatsen waar je word bediend aan tafel, na het het eten kan je koffie krijgen, en nog goeie ook. Een echte aanrader!
Al enkele malen geweest. Vandaag een pitta vegetarisch besteld. Ik kreeg er verse groentjes zoals paprika, gestoofde ui, champignons,... . Pitta broodje was ook verse en nadien gegrild. Heerlijk en vriendelijk! Veel veggie opties en verschillende betaalmogelijkheden.
Lekker pizza maar waar kan ik jullie menu terug vinden?
Super lekkere pizza en heel fijne bediening!!
Heel lekker eten en een vriendelijke mevrouw zo iets vind je minder en minder! Helemaal top.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizza Mozzarella met het openbaar vervoer


Gentbrugge Schooldreef 30 meter
20
9
9b
Gentbrugge Schooldreef 30 meter
20
9
9b
Gentbrugge Schooldreef 100 meter
27
28
94
96
Gentbrugge Schooldreef 110 meter
2
Gentbrugge Schooldreef 120 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid