facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Midas

Adres: Mevrouw Courtmanslaan 77 , Maldegem 9990, BE
Telefoonnummer: 050 69 90 80
Stad: Maldegem
Route: Mevrouw Courtmanslaan 77
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Pitta Maldegem, Midas prijzen, Delivery Maldegem, Frituur Maldegem, Pizza Hut, Pizzahut Maldegem, Pizza Hut aalter
Recensies
Net 2 pizza’s en een polo pasta Besteld geleverd en opgegeten, En was zeer lekker, Tot de volgende keer Eten: 5/5
Vroeger ging ik naar Pizza middas omdat hun Durum de lekkerste was, met kipfilet .nu heb ik meer betaald en het was niet zo lekker meer. Ik heb om 01:00 moeten opstaan om over te geven verschrikkelijk. En jammer want twee maanden geleden was het met echte kip nu iets raars 20€ en ziek. K
Nette zaak, vriendelijk personeel en een geweldige prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding! Goed voor de grote trek.
Lekkere pizza’s, grote porties pasta en hun huisgemaakte burgers mogen er ook wel zijn. Ik bestel liever via hun website om thuis te leveren. Veel sneller dan via Take Away. Prima service ! De zaak zelf is niet zo gezellig naar mijn smaak.
Hier kan je zeer lekker eten oke niet super gezond maar wel erg lekker en dat mag ook wel eens
Goed verzorgd eten,kan wel vertrouwen Eten: 5/5
Om 16h45 besteld om om 18h te leveren. Levering was pas om 18h15.. Ze vergaten onze Fanta Lemon bij de levering. Toen ik belde om deze nog te laten naleveren zei de persoon aan de lijn dat ze het de volgende keer wel erbij zou steken. Toen ik niet akkoord ging werd de lijn opgehangen. Eten was ook koud en niet zo lekker. Beter dat je elders besteld!
Heel lekkere grote schotel pitta mix gegeten. Blijkbaar had men mijn bestelling verkeerd begrepen en kwam men aan mijn tafel met een broodje pitta. Deze werd vlot en vriendelijk vervangen zonder discussie. Makkelijk parkeren vlakbij en ruime verbruikzaal.
Een Calzone pizza besteld, lachertje! Hij was koud van binnen, champignons rauw! Was de bedoeling werd mij verteld aan de telefoon. Ik moest er dus maar genoegen mee nemen. Ook zegt mevrouw nooit klachten over koud eten te krijgen. Nou lees uw recensies is! Ik bestel hier nooit maar dan ook nooit meer! Vrouw ook Ontzettend asociaal aan de telefoon! Ik vond het al raar. 59 min wachten, maar was er binnen het kwartiertje. Mensen lees dit voordat je besteld! Slechter kan het niet!
Héél trage levering, ik had de dag ervoor al besteld voor een groot feest. Maar de levering kwam minstens 1 UUR te laat. Het eten was ook allemaal koud en niet eens lekker. Ik raad dit niet aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid