facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Hut

Adres: Route de Longwy, 599, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 063 22 29 36
Stad: Arlon
Route: Route de Longwy, 599
Postcode: 6700


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 23:00
Zaterdag: 11:30 - 23:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizza Hut corona, Pizza Hut menu Gent, Cupido Menu Pizza Hut, Pizza Hut Beyond, Pizza Hut Menu Roeselare, Pizza Hut menu Wilrijk, Pizza Hut Schilde menu, Pizza Hut stoofvlees
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Toni Pizza Toni 3 km Het is een knus en familiair restaurant. We hebben heerlijk gegeten de pizza's waren ...
Pizzeria Pinocchio Arlon Pizzeria Pinocchio Arlon 3 km We waren op zoek naar een leuke plek, maar alles was gereserveerd. We hebben getwijfe...
Pizzeria chez Nino Pizzeria chez Nino 3 km Onbeleefde service... op het boertige af... weigeren te leveren op een afstand van 5 ...
GEPPETTO GEPPETTO 3 km Heerlijk gegeten, basic gerechten zoals Italiaans hoort te zijn. Fijn terras, leuke s...
Restaurant Enzo Milano Restaurant Enzo Milano 3 km Ik loop elke dag langs en na het lezen van zoveel lovende resencies waren mijn man en...
La Pasta La Pasta 4 km Vertaald door Google perfect en super leuk Origineel parfait et super sympa
Recensies
Vriendelijk personeel. Onbeperkt fris hervullen was fijn tijdens een hete dag! Helaas hadden ze geen bolognese saus dus moesten we iets anders bestellen.
Zeer vriendelijk verkoper en alles was al bereid wanneer dat ik mijn bestelling gaat hallen. Snelle bereiding van u gerecht. Alles is prima verlopen.
Groot, meer keuze dan je in eerste instantie zou verwachten voor een pizza restaurant.. en was redelijk te eten ook nog!
Pizza gekocht en meegenomen. Pizza was van goede kwaliteit en lekker. Het zag er wel gezellig uit. Goede service en klantvriendelijk. Locatie is goed en veel parkeerplaatsen.
What you see is what you get. Goede dagaanbieding van pizza €7 of menu van pizza en dessert €10. Leuk kindermenu voor €6 met pizza/pasta en ijsje/poffertjes. Nette entourage, schoon, maar niet bijzonder. Niet echt geschikt voor een snelle hap.
Beetje verouderd scheuren in de zetels en slijtage. Bij het bestellen van een pizza bleek er geen rode ui meer te zijn. Jammer, is een hoofd ingrediënt. Wel zeer vriendelijke bediening. Parking eerder klein. Wel mogelijk om te parkeren verderop
Pfff. Ze waren niet bijster vriendelijk maar wij waren ook wel een beetje aan de late kant natuurlijk. Ik zag ze wel flink poetsen dus proper zijn ze wel.
Inrichting is zeer netjes en je kan onbeperkt frisdrank nemen. Tot zover positief maar bediening spreekt bijna geen woord Engels en er waren veel gerechten van de kaart gewoon niet beschikbaar en bij het afrekenen zijn er behoorlijk wat fouten gemaakt. Dus kortom: goed eten maar service een stuk minder wat ons betreft.
Ontzettend druk. Werden aan een tafeltje gezet en daarna nog iemand gezien met een ratel van woorden in het Frans duurt nog 5 minuten. Wij zijn weg gegaan.
Leuke plek om eens te eten. Je hebt wel wat tijd nodig, want snel zijn ze niet. Frieten komen uit de oven, als ze ze al hebben, zijn niet steeds voorradig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizza Hut met het openbaar vervoer


Grand Route 330 meter
16
161
21
211
212
213
723
741
80/1
Grand Route 380 meter
16
161
21
211
212
213
723
741
80
80/1
81

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid