facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Hut

Adres: Kerklaan, 37, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 253 79 99
Stad: Machelen
Route: Kerklaan, 37
Postcode: 1830


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: pizza hut prijzen, pizza hut turnhout, pizza hut nederland, pizza hut maldegem, pizza hut restaurant, pizza hut maasmechelen, pizza hut antwerpen, pizza hut usa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza clara Pizza clara 620 meter Heel lekker eten. Bij de valdostana gaat men er wel van uit dat je het sowieso met pa...
Pizza Viaaa Pizza Viaaa 1 km Pizza Viaaa is afhalen op een plek waar service en een glimlach hand in hand gaan. To...
Fly Inn Hotel & Lounge Fly Inn Hotel & Lounge 2 km Een prima prijs voor een hotel op een steenworp afstand van de luchthaven. De eigenaa...
Recensies
We hebben een uur gewacht, daarna kregen we te horen dat de tomatensoep op was. Toen kregen we als troost voor het wachten binnen één minuut vier karige stukjes knoflookbrood die we met drie man moesten delen en moeten betalen. Deze kregen we tegelijk met onze pizzas, die eveneens matig waren van kwaliteit. Voor mij geen Pizza Hut meer.
Bij het buffet had je keuze tussen 3 soorten pizza en dan nog moest je erop wachten... De grond plakte en ook proper bestek was moeilijk te vinden. Het toilet was ook niet proper en geen toiletpapier meer. Hier komen we nooit meer.
Super slechte service bij afhalen van onze bestelling. Ons meer dan een halfuur laten wachten zonder ook maar iets tegen ons te zeggen. Blijkbaar stond onze bestelling al even klaar maar werd er gewoon niets tegen ons gezegd en dan nog liegen over het feit hoelang onze bestelling al klaar stond! Nooit nog pizza hut!
Tijdens mijn bezoek was het een beetje rustig. Medewerkers waren best vriendelijk. Duidelijk geholpen. Het was heel schoon en netjes. Eten was best snel aan tafel gekomen. Het was best lekker. Ik zal zeggen volgende keer zal ik wel langskomen.
Super vriendelijke bediening. Eten was dik in orde, zeker voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader.
Ik geef 1 ster omdat ik niet lager kan gaan. Ze hebben maar deel van mijn bestelling opgenomen de rest waren ze vergeten. De helft van de groep had soep gekregen de andere helft niet. Bovendien werd de soep samen met de pizza’s opgediend. De kwaliteit van het eten was niet zoals we die verwachten van de pizzahut. De bediende deed geen moeite om te antwoorden in het nederlands terwijl we in Vilvoorde zijn. Geen top ervaring!
Enkel het onderhoud van de sanitaire ruimte was erbarmelijk. Vies en vuil, geen zeep, geen droogdoekjes. Ook wel veel te kleine ruimtes.
Vlotte bediening en fijn personeel!!! Ik kom hier zeker en vast nog eens terug!
Nooit meer! Helemaal niet proper. Niks werkt, wel een vriendelijke bediening.
Top service! Eten was lekker, bediening snel en vriendelijk.. we zaten op het terras in de zon. Voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid