facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Hut

Pizza Hut
Adres: Kerklaan 37 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 253 79 99
Stad: Machelen
Route: Kerklaan 37
Postcode: 1830


Openingstijden

Maandag: 11:30-21:30
Dinsdag: 11:30-21:30
Woensdag: 11:30-21:30
Donderdag: 11:30-21:30
Vrijdag: 11:30-22:30
Zaterdag: 11:30-22:30
Zondag: 11:30-21:30


op zoek naar gerelateerd: pizza hut menu, pizza hut delivery, pizza hut prijzen, pizza hut amsterdam, pizza hut nederland, pizza hut restaurant, pizza hut antwerpen, pizza hut turnhout
Recensies
Tijdens mijn bezoek was het een beetje rustig. Medewerkers waren best vriendelijk. Duidelijk geholpen. Het was heel schoon en netjes. Eten was best snel aan tafel gekomen. Het was best lekker. Ik zal zeggen volgende keer zal ik wel langskomen.
De locatie is duidelijk verouderd. Nu de Makro dicht is vrees ik ervoor dat er nog een remodelling komt. Bediening was erg vriendelijk. We waren er op een late zondagnamiddag, dus slechts 1 andere tafel bezet. De kinderen hebben genoten van hun spaghetti bolognaise, al vond ik het er maar pover uitzien.
Elke keer zo’n chaos hier! 2 medium pan pizza’s en lookbroodjes besteld… pizza’s op grote delen aangebrand, lookbroodjes niet gebakken. Dan zijn het zelfs niet een pan pizza’s maar regular pizza’s! + ook nog eens 20 min extra moeten wachten!
Zeer vlotte bediening, betaalbare prijzen en heel kindvriendelijk ook. Zonder dat je iets moet vragen komen ze al met stiften en leuke boekjes om de kleinsten bezig te houden tijdens het wachten.
Zijn er nog coupons? Nee hoor. Na afrekenen zie ik er zelf eentje liggen. Scheelt 25 euro. Reactie: Helaas, te laat. Dat kan je toch niet menen? Op deze manier: Nooit meer.
We waren de enigste in het restaurant. We waren om 19u30 toegekomen en om 20u20 hadden we nog altijd geen pizza.
Vriendelijk personeel. Pizza buffet: smaakloze pizza met bijna allemaal dezelfde smaak. Goedkoop. Verse saladbar.
Lekker pizza buffet. Keuze uit een aantal pizza en je eet zo veel je wilt. Je moet soms wel wat geluk hebben. Is er veel volk dan zijn er van sommige pizza´s geen stukken meer. Is er weinig volk dan kan het zijn dat ze er al even liggen. Pizza's liggen wel altijd op een plaat om ze warm te houden. Zowiezo goede prijs kwaliteit en leuk om eens te doen. Spijtig dat de pizza's niet altijd op de juiste plaats worden gelegd. Soms is het even zoeken welke pizza's er nu juist zijn. Het restaurant is ook aan vernieuwing toe. Vooral het tapijt.
Heerlijk gegeten, uiterst vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug
Slechte service, 2,5u gewacht op ons eten, ober kon geen nederlands en wist niet wat een Gin Tonic was
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizza Hut met het openbaar vervoer


Machelen Kerk 150 meter
Machelen Kerk 160 meter
Machelen 170 meter
65
Machelen Kerk 180 meter
Machelen Kerk 260 meter
282

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid