facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Delicia

Info

Pizza's...!!!!

Adres: Markt 13 , Londerzeel 1840, BE
Telefoonnummer: 052 31 06 46
Stad: Londerzeel
Route: Markt 13
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: pizza delicia londerzeel, pizza wolvertem, pizza delicia buggenhout, pizza londerzeel, pizza delicia openingsuren, pizza delicia 3 buggenhout telefoonnummer, pizza delicia wolvertem, durum londerzeel
Recensies
Ik weet niet wat er met het eten gebeurd is. Maar het leek wel alsof ze er in de keuken een voetbalwedstrijd mee gespeeld hebben. De “saus” of het vet droop letterlijk uit de plastic zak. Over de smaak wil ik zelfs niet verder op in gaan. Niet te vreten. Zelfs de chicken nuggets kapot gebakken. Nooit meer.
Durum gaan afhalen. Ter plaatse met kaart betalen was onmogelijk, ze mochten alleen cash aanvaarden van 'den baas´. Durum degoutant vettig en je zit er alleen maar hele nacht van op de pot. Zo´n zaak verdient idd zelfs geen enkele ster, enkel voedselinspectie en sluiting.
Gisteren zijn we met 2 gaan eten in Londerzeel, dat dachten we tenminste. Na een half uur te wachten, met maar 3 andere klanten die hun eten al hadden en de ene bestelling na de andere te zien buiten gaan van Take Away zijn we gewoon weggegaan. Heel spijtig, dit hoort FAST food te zijn, een snelle snack te zijn.
Echt slecht al 2 keer nu dat we superlang op ons eten moeten wachten ik bestel hier nooit niets meer echt jammer je belt ernaar voor te vragen hoelang het nog duurt dan antwoorden ze onbeleefd trug ik bestel hier nooit niks meer
Beste, wij hebben op zondag 21 oktober 2018 2 pizza's besteld en chicken wings. Ik kan mij niet goed genoeg uitdrukken in hoe erg ik teleurgesteld ben in het walgelijk eten dat we hebben gekregen. Je betaald voor een lekkere krokante pizza met verse topping en krijgt 2 pizza's die helemaal slap en doordrenkt zijn met vocht. De geur ervan doet je kokhalzen. De doos valt uit elkaar Door de vocht. Geen woorden voor. Wij kunnen al eens een pizza niet lekker vinden maar dit hebben wij gewoon weggesmeten. De chickenwings hebben gewoon vet gedronken, echt , bij eens hap loopt de olie uit je mond. Echt walgelijk. Wij bestellen echt nooit meer bij jullie. Bah bah bah
Een kebab en 2 slaatjes...... meer als 2uur voor levering. De kwaliteit liet ook te wensen over. Werk zeker en vast aan jullie klantvriendelijlheid en zet iemand dat Nederlands of ten minste Frans verstaat aan de telefoon!
Eten kwam koud toe. + aangebrand. Bestel hier nooit meer.
bestelling gedaan,komen ze leveren met verkeerde pizza. Bel je terug voor te melden. Kan geen nederlands en redelijk onbeleefd aan de telefoon en die persoon legt brut af ! Zeker geen enkele ster waard !!
Veel te laat, eten was koud. Lookbroodje was plat en niet te eten. Echt schandalig, hier bestellen we nooit meer. Ze verdienen niet eens 1 ster!
Één 2e keer komt er niet, meer dan 2 uur wachten en onbeschoft aan telefoon. Verstaan geen letter Nederlands. No thanks.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid