facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Cesars

Info

Echte Italiaanse pizza!

Geschiedenis

İtalyan Lokantası

Adres: lierbaan 42, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: 0486 69 31 11
Stad: Putte
Route: lierbaan 42
Postcode: 2580


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:45
Dinsdag: 17:00 - 23:45
Woensdag: 17:00 - 23:45
Donderdag: 17:00 - 23:45
Vrijdag: 16:00 - 00:45
Zaterdag: 16:00 - 00:45
Zondag: 16:00 - 22:45


op zoek naar gerelateerd: Eten bestellen Putte, Cesars Putte openingsuren, Pizzeria putte kapellen, Cesars heist op den berg, Kebab Putte, Pizza Heist-op-den-Berg, Italiaan Putte, Fermetje Putte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cesars Pizza Restaurant Cesars Pizza Restaurant 0 meter 2 uur moeten wachten op ons eten, in coronatijd is dat nog altijd te veel. De schotel...
Nazar Putte Nazar Putte 232 meter Snelle levering en erg lekker!
Pasta per Tutti Pasta per Tutti 280 meter MOBIELE PASTABAR Vers bereide pasta's voor al uw feesten en evenementen! Meer info e...
Recensies
Ik kan niet begrijpen dat deze zaak op takeaway aan 4* komt. Geen aanrader om hier te bestellen. 2 uur moeten wachten ipv 45 min. Pizza's zwart aangebakken, broodje met sla terwijl uitdrukkelijk gevraagd van niet allergie en de kipnuggets met fritten is zeker geen €8 waard!
Wij bestellen hier al voor een tweede keer en vonden het heel lekker . Dank jullie wel. Mooie servies. Snel en lekker. Ik heb gebeld toen ze niet open nog waren en na zijn opening wij hadden snel onze bestemming gekregen. En nog gratis Cola gekregen. Durum was echt vers en lekker.
Na de bestelling geplaatst te hebben 3u geleden nog steeds NIETS ontvangen! Na lang proberen te bellen eindelijk na 2u wachtende eerste keer opgenomen, jaja binnen een half uurtje zijn ze daar. Dit is nu ondertussen ook weer een uur geleden en nu nemen ze zelfs de telefoon niet meer op! Goe bezig!!!
Om 17.47 besteld… het is nu 20.46 en nog steeds geen bestelling geleverd. 19u gebeld: nog even geduld mevrouw. Om 20u gebeld: het staat in de oven, nog half uurtje geduld….Ergste take away restaurant ooit! En mooi mijn geld kwijt. Ronduit schandalig!!
Schandalig dat deze zaak aan huis mag leveren. Zogezegd tussen de 15 en 45 min lever tijd. Na een uur gebeld en het zou eraan komen. We hebben meer dan twee uur gewacht op twee pitta's en uiteraard niet meer opnemen als we belden. Degoutant hoe je zo zaken kan doen.
Heb om 18u besteld het is nu 21u en nog steeds niets. Heb gebeld om 20u en ze zijden dat het nog een half uurtje ging duren. Dat het zo lang duurde om een spaghetti en twee cola’s maken wist ik niet.
Via Take Away besteld om 20u. Volgens website van Take Away zou Cesars de bestelling aanvaard hebben. Gewacht tot 22u50 maar nooit eten gezien. Restaurant 36 keer proberen bellen. Telkens bezettoon of er werd niet opgenomen.
bij bestelling was het 2 uur later pas geleverd en de pikante gerechten hebben geen smaak, De leverancier kon geen Nederlands praten en Er lagen weinig ingrediënten op de pizza.
HEEL LANG MOETEN WACHTEN! De pizza's die we hadden besteld waren wel heel lekker, de courier was vriendelijk en had zen oprechten excuses aangeboden. Maar de regeling van de bestellingen ligt niet goed, op takeaway stond 50min wachtijd en dat werd in totaal over de 2 uur...
Heb 3 uur moete wachten alles was koud en frieten ni te eten niet gebakken dus bedankt voor niks
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid