facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Bulls Bornem

Pizza Bulls Bornem
Adres:
Telefoonnummer: 038870973
Stad: Bornem


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 01:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Pizza Bornem, La Vince Bornem, Pizza La Vince, Pita Bornem boomstraat, Grand Station Bornem, Famous Pizza Bornem, Eten bestellen Bornem, My menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Castelsardo Castelsardo 262 meter Heel vriendelijke mensen, geen lange wachttijd voor eten. Heel lekker menu opties
Recensies
Beste Pizza in Bornem en dan nog een vriendelijke ontvangst. Wat wil een mens nog meer?Eten: 5/5
Vraag een creamy cheese pizza krijg 1 met kip en champignons in de plaats.. vin dit niet kunnen!!! Bestel hier nooit meer, jullie personeel kan beter terug naar school gaan en leren lezen !! Ge moet men reactie ni telkens verwijderen ze gvd!!! Blijf het opnieuw overal posten!!!!
Lekker eten, snelle levering. Helaas werd niet de volledige bestelling geleverd
Goede service, lekker eten.Eten: 4/5
Pizza zeer lekker, voor pitta absoluut niet aan te raden.
Zondag een grote bestelling gedaan bij Bulls. Ze zeiden een uur wachten, na een uur en drie kwartier wachten hebben we terug gebeld en er nam niemand op. We hebben hen 5 keer proberen te bereiken, maar geen antwoord. We hadden dan maar beslist om ergens eten te gaan halen. Na een half uur kregen we telefoon dat ze eindelijk gearriveerd waren. Dus na dik twee uur wachten hadden we ons eten, waarvan het grote deel koud was en bij sommige gerechten de saus vergeten was. Ze hadden blijkbaar hun telefoon afgezet... We hebben wel €7 korting gekregen voor het wachten... Het was niet echt lekker te noemen ook niet, dus never again!
We hebben 3 pizza's en een kapsalon besteld ter plaatse. Omdat we even moesten wachten nog 2 bestellingen voor ons kregen we Turkse Thee aangeboden. Tussendoor werd er ook eens een praatje gemaakt met ons, zeer gastvrije uitbater! Bovendien waren de pizza's héél lekker; verse groenten en vooral héél lekker vlees. Het kapsalon was tot nu toe het beste kapsalon dat ik al heb gegeten, vooral omdat het vlees zo lekker was en de frietjes waren ook dik oké wat vaak wel eens kan tegenvallen elders. Wij komen zeker terug!
Gebeld om 18:47 uur. Het was niet druk volgens de persoon dewelke telefonisch mijn bestelling opnam. Een uur later bel ik terug met de vraag of mijn bestelling komende was en kreeg te horen dat de chauffeur twee minuten later bij mij zou zijn. Nog is een half uur later inmiddels 1,5 uur later belde ik terug met dezelfde vraag. Kreeg te horen dat mijn bestelling weer onderweg was. Na 1,45 uur waren ze er en Rarara..... alles was gewoon koud !!! Zelfs niet lauw !!! Wij gaan nooit meer terug. Een schande !!! Trouwens de looksaus zat er ook al niet bij !!!
Lekker pizzadeeg , krokant gebakken met verse ingrediënten erbovenop! Perfect op het afgesproken uur en nog goed warm. Prima! Tof!!
Chaos, mondmasker op de kin, geen aandacht of we al betaalden en schotelde ons de rekening 2 maal voor en tot slot was het deels aangebrand, dit was onze eerste ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid