facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Boston

Pizza Boston

Geschiedenis

. www.bostonpizza.be

Adres: Rammelsraat 26, 1770 Liedekerke
Telefoonnummer: 053808587
Stad: Liedekerke
Route: Rammelsraat 26
Postcode: 1770


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Take away Liedekerke, Picco & Bello Liedekerke, Boston Pizza, Pizza Hut, Pizza Denderleeuw, Il Sorrento Liedekerke Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il sorrento Liedekerke Il sorrento Liedekerke 13 km Lekker...vriendelijk en veel keuze...dame blanche vond ik wat minder ....
Pizza boston liedekerke Pizza boston liedekerke 13 km Zeer lekker en goede service!
Recensies
Nooit meer Boston. Jammer dat je zelfs niet 0 sterren kunt geven. We bestelde een pizza met scampi en zalm, smaakte naar niks. Een tagliatelle zeevruchten, je kon de zeevruchten gaan vissen en in plaats van tagliatelle was het pasta + het was flets. Ik had ook een fles cola zero besteld en kreeg een fles gewone cola. Tot slot de tiramisu was smakeloos en bevroren. Het enige wat nog goed was de lookbroodjes, maar deze waren lauw en vettig. Heb heel de avond op toilet kunnen gaan zitten. Dus mensen je bent gewaarschuwd.
Heel jammer dat de prijzen zo hard gestegen zijn. Boston Pizza was onze go-to restaurant om via Takeaway te bestellen want alle concurrenten rondom roosdaal zijn veel te duur. Gewoon kost hun kleine portie pasta bijna evenveel als een medium pizza. Nog niet zolang geleden was de minimum bestel prijs 12eu50. Nu is dat gestegen naar bijna 20euro. Het eten op zich is lekker maar het heeft nu gewoon geen zin meer om bij hun te bestellen..
Ik had een bestelling van 2 medium pizza’s geplaatst. Kort na de bestelling ong. 2 min geannuleerd via Takeaway wegens omstandigheden. Bestelling werd dan ook werkelijk geannuleerd, maar Boston Pizza Liedekerke heeft de pizza’s toch aan huis bezorgd. Toen mijn moeder dit heeft gecommuniceerd aan de pizzakoerier heeft de eigenaar dit nagecheckt bij Takeaway en kreeg hij te horen dat de bestelling ook écht werd geannuleerd. Toch heeft de eigenaar 20 minuten staan zeuren om zijn geld die hij zogezegd van mijn moeder ‘moest’ krijgen. Mijn moeder heeft dit terecht geweigerd. Ze vertelde hem zelfs dat ze de twee pizza’s niet alleen kon eten omdat al haar kinderen weg zijn gegaan. Vandaar ook de annulering Ze toonde zelfs al het bewijsmateriaal van de annulering die hij vroeg. Maar zelfs dat was niet genoeg voor hem. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een eigenaar zo gierig handelde bij trouwe klanten, die al bijna 10 JAAR bij dezelfde zaak bestellen. “Je moet mij betalen.” 26 euro die je sowieso via jouw dagelijkse fooi terug kan winnen? Schandalig. Wij bestellen nooit meer bij Boston Pizza Liedekerke.
Half uur langer moeten wachten dan aangegeven werd. Zelf moeten bellen om dan te horen dat ze vertraging hebben en koerier onderweg is. Vreemd dat die dan 20 minuten over een baan van 10 minuten doet. Pizza was lauw, tagliatelli ipv spaghetti gekregen, die was zelf al koud. Jammer vroeger was boston zoveel beter.
Lange wachttijden maar wel lekkere pizza's!
Eerste keer besteld bij deze pizza zaak en er zullen zeker nog bestellingen komen, de app zei 40 min levering en het duurde ongeveer een uurtje op een vrijdagavond. De pizza was zeer lekker en werd warm geleverd. Top zaak met vriendelijke courriers
Laatste keer besteld vandaag! Om 17u30 bestelling geplaatst en meteen betaald. Levertijd 18u06, om 18u46 nog niets. Gebeld daar zeiden ze geen bestelling ontvangen. Ik had nochtans bevestigingsmail ontvangen. Dan starten ze zogezegd hun systeem opnieuw op en zien ze ineens je bestelling.19u15 bestelling ontvangen. Dit is niet de eerste keer maar wel de laatste!
Top service! Altijd warm geleverd en super lekker!
Vroeger waren ze zeer goed, nu "vergeet" de courier de drank, zegt daarbij terug te komen, komt natuurlijk niet terug, vieze leugenaar, niet vertrouwen.
ZEGGEN DAT ZE TOT 23u open zijn maar niet geloven! Ben hier om 22u en alles is toe! Slechtste zaak ooit! Ben zeer ver gereden hiervoor!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizza Boston met het openbaar vervoer


Lede Dorp 130 meter
58
59
98
Lede Dorp 130 meter
385
Lede Dorp 140 meter
58
59
98
Lede Pastorijstraat 240 meter
Lede Rammelstraat 280 meter
98

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid