facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizz at home

Pizz at home
"Food truck spécialisé dans les pizzas au feu de bois.Les plats sont cuisinés dans le respect des traditions et avec des produits de qualité."
Adres: arlon, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 0471113291
Stad: Arlon
Route: arlon
Postcode: 6700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijest Finger Food Truck Arlon Dijest Finger Food Truck Arlon 3 km DiJeSt traditionn'L, le nouveau Food Truck qui vous proposera des finger food, des pl...
Recensies
× Zeer slechte ervaring voor mij: • De bezorging kwam op tijd aan, maar mijn pizza had een heel ongebruikelijke topping, er zijn er al niet veel. Nou, dat kan gebeuren. • Maar waar we echt niet blij mee zijn, is als we de pizzeria bellen en hij blijft volslagen ontkennen en beschuldigt ons er zelfs van dat we het garnituur zelf hebben verplaatst. • Beter nog, ik vertel ze wat ik besteld heb, en ze zouden het niet doen volgens hen. • Zo rampzalige klantenservice. • Om nog maar te zwijgen over slecht aangesproken worden. • Ik raad deze pizzeria niet aan.
Zeer agressieve pizzaiolo op eenvoudig verzoek om informatie. Daarnaast waren we allemaal ziek van de pizzabestelling, 7 van de 10 mensen! Er zijn andere goede pizzeria's in de buurt.
de pizza's zijn super goed maar oplichterij, je moet minimaal voor 25 euro bestellen en ze vragen je 5 euro voor bezorgkosten ik woon 7 km van hun foodtruck eerlijk gezegd is het jammer maar ik herhaal hun pizza's zijn super goed, ik raad Parma aan !!!! xtra de tiramisu is heerlijk, raad ik aan!!!!!
Dief, onbeschoft!!! Erg teleurgesteld !!! Prijs verhoogd met 2 euro op een pizza aan 8.90eu aan de basis + 1eu extra... Prijs nog steeds weergegeven op de vrachtwagen, op de website en facebook aan 8.90eu!!!! Maar wij rekenen 10,90 + 1eu extra want in de automaat is dat zo!!!! Beschaamd !! En als je de vraag stelt tijdens de betaling, wordt het erg onaangenaam en onbeleefd !! Om nog maar te zwijgen over de verminderde kwaliteit en de vulling. . . Vermijden !!!
Heerlijke pizza's en zeer betaalbare prijzen… persoonlijk haal ik ze zelf ter plekke… makkelijk en snel. ik raad aan
Zeer goede pizza's ... beter dan in sommige restaurants die zichzelf pizzeria's noemen hier in België ...Eten: 5/5
Nooit meer !!!!! De levering kwam 30 minuten te laat aan, erg koud, goed dat, ik kan hierboven passeren. Maar van de 3 bestelde pizza's waren er 2 niet de juiste. Niets te maken met wat was besteld. Ik bel heel aardig, de baas vertelt me ​​dat het niet zijn schuld is maar die van de bezorger. Ik leg hem het probleem uit en antwoord mij "jij bent het niet alleen, de anderen krijgen ook je bestelling. En wat, die mag je niet eten, het is ook oké als je die meeneemt. binnen 1 uur om nog een pizza te krijgen als je wilt, maar als de andere nog niet zijn geopend". Hij wilde niets weten. En ik eindigde met "luister meneer, u bent te kwader trouw, u wilt niets weten, ik ga ophangen" en hij antwoordt "goedenavond mevrouw".
Jammer, om 19.45 uur reserveren om te eten, ruim een ​​half uur later zonder nieuws van de bezorger, besluit ik te bellen, de persoon die ik aan de lijn had was erg onaangenaam, vertelde me dat de bezorger kwam en dat Ik was er niet, lacht me uit en stuurt me inpakken! Ik begrijp de slechte opmerkingen beter
Oplichterij: verschil tussen de prijs van de getoonde pizza's en de echte prijs
Pizza's arriveerden na twee uur. In een mum van tijd kan het gebeuren dat ik het kan negeren, maar de twee bestelde pizza's kwamen lauw aan en kwamen niet overeen met waar ik om had gevraagd! Ananas werd toegevoegd aan mijn hampizza en extra ingrediënten paprika's en olijven werden toegevoegd aan de gepersonaliseerde pizza. Men kan zich vergissen voor goede pizza, maar beide... Ik hoop echt een op zichzelf staand geval te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid