facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizz'amis huy

Pizz'amis huy

Info

pizzas & pâtes traditionnels

Adres: Rue des Brasseurs /10, 4500 Huy-Statte, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32491230222
Stad: Huy-Statte
Route: Rue des Brasseurs /10
Postcode: 4500


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 22:30
Dinsdag: 17:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Huy
Recensies
Vriendelijke ontvangst en ondanks 10 minuten geduld en niets meer te zeggen waren de pizza's zeer goed en goed bevoorraad. Aan te bevelen en als je daar bent, neem dan de tijd om de passie van het personeel te waarderen.
Uitstekend! De pizza's zijn erg goed, gul en het deeg is zacht. Daarnaast is de service snel, efficiënt en zeer vriendelijk. Ik raad aan!
Pizza te goed, raad ik iedereen aan. Goed gevuld, snel en zeer vriendelijk personeel
Zeer goede calzone anders dan elders, maar helaas lauw aankomen en het lookbrood was geen brood maar een heel goede pizza maar plotseling te rijk
We hebben daar twee bestellingen gedaan. Of het nu gaat om pizza of pasta, alles was uitstekend. De beste pizza's van de regio! De levertijden werden beide keren gehaald. Ik raad ten zeerste aan! Een genot!
Uitstekend en zeer vers voedsel. De bolognesesaus is om voor te sterven. De pizza's zijn de beste die ik ooit heb gegeten.. Aan de andere kant erg lange bezorgtijd om 18.00 uur besteld en om 20.15 uur bezorgd, volgens de bezorger was het afhalen die ze te laat waarschuwde van de bestelling. De volgende keer bestel ik direct telefonisch bij hen.
Bestelling gedaan op 26/02. 1 tonijnpizza / 1 pizza met 4 kazen en 1 penne arrabiata. De pizza met 4 kaas, erg droog en het deeg was elastisch, om te geloven dat de pizza de dag ervoor was gemaakt. We hebben tagliatelle carbonnara ontvangen en niet de arrabiatas. Zeer teleurgesteld...
Eindelijk een goede pizza in Huy, gekookt op een houtvuur, ik vond de tartuffa erg lekker als je van truffels op een romige pizza houdt en de originele geitenkaas met honing en spek... ga zo door!
Zeer goede pizza. Aangenaam personeel Ik raad 100% pizz'ami's aan
Eerste keer bestellen bij deze pizzeria na er al een paar geprobeerd te hebben... En eerlijk gezegd, de beste pizza die ik in de buurt heb gegeten ?? en de zalmpasta, een genot ?? Ik kom zeker terug ??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid