facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pixelmedia

Pixelmedia

Info

Pixelmedia; een fullservice communicatie- en reclamebureau, gevestigd in Sijsele-Damme (nabij Brugge).
Op zoek naar een creatieve oplossing voor uw bedrijf

Geschiedenis

Pixelmedia is een multimedia productie studio die eenvoudige mooie, bruikbare websites bouwt. Door de combinatie van creatief webdesign en web standaarden te combineren komen wij tot mooie resultaten, die een blijvende impact hebben op de gebruiker.

Het stopt echter niet alleen bij webdesign, Pixelmedia kan ook uw partner zijn voor uw seo / online marketing campagne, grafisch ontwerp, drukwerk,...

Pixelmedia heeft reeds meer dan dertien jaar ervaring, in een sector die voortdurend verandert kan dit reeds tellen. U hoeft er dus niet aan te twijfelen dat wij ons werk goed doen, daarom garanderen wij dan ook uitstekende kwaliteit. Dat deden we al in 2001, en dat doen we nu nog altijd vol overgave. Onze unieke ervaring, enthousiaste werkwijze en passie voor de sector zorgen zonder uitzondering voor een kwaliteitsvolle afwerking. En daar kan uw onderneming ook van profiteren.



"Op zoek naar een creatieve oplossing voor uw bedrijf?Met een team van gedreven mensen hebben wij het doel om u als KMO of zelfstandige bij te staan met zowel uw offline als online communicatie.Wij helpen u zoeken naar de beste en meest creatieve oplossing voor uw bedrijf. Door de combinatie van een creatief design enerzijds en liefde voor het vak anderzijds, komen wij tot mooie resultaten.Pixelmedia kan uw partner zijn voor het ontwerp van uw logo, huisstijl, brochure, advertentie, website, social media, e-mail campagne,...Elke dienstverlening kan op maat en volgens uw budget opgesteld worden.Een idee voor een nieuw project of gewoon zin om een kop koffie te komen drinken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!"
Adres:
Telefoonnummer: +32 50 67 89 14
Stad: Damme


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diego Desmidt - Tuinarchitect Diego Desmidt - Tuinarchitect 930 meter Zeer goede werkman ken zijn stiel perfect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid