facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PIXEL Photography

PIXEL Photography

Info

© Karim Aboukelela © Petra Aboukelela-Smith
Fotografie & Videografie in België & Nederland
www.pixelphotography.nl

Geschiedenis

Active in Belgium & The Netherlands
Photography, Videography, Weddings, Studioshoots, Newborn, Pregnancy, Familyshoots, Parties, Fashion, all kind of photography.



"Fotografie Studio"
Adres: Kerkstraat 115, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 032489805466
ln.yhpargotohplexip@artep
Stad: Hoevenen
Route: Kerkstraat 115
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Recensies
Gewoonweg geweldig! We zochten een fotograaf voor onze trouw thema bohemian & travel en zijn letterlijk een hele lijst bellend afgegaan. Uiteindelijk na een hele zoektocht op basis van gevoel, budget, portfolio, etc. zijn wij in contact gekomen met Pixel Petra & Karim. Beiden zeer vriendelijke, flexibel, sociale en comfortabele personen. Onze gesprekken gingen vlot en we werden zeer mooi begeleid, geïnformeerd over de gang van zaken en de beste aanpak voor op onze trouw dag. Op onze trouw zelf ging alles super vlot en professioneel met Karim als fotograaf. Wijzelf zijn totaal geen experts of kenners van poses, invalshoeken, setting kiezers, etc. Maar Karim wist ons zeer gemakkelijk en natuurlijk in deze posities te begeleiden. Heel de dag en avond lang was Karim proactief foto's aan het nemen van alle momenten en details!, dit op een zeer natuurlijk en niet storende manier. Uiteindelijk kregen wij kort erna al een voorproefje te zien en in de loop van een paar dagen alle foto's in internet en hoge resolutie. En het resultaat... P.r.a.c.h.t.i.g! Neem het niet van mij aan, bekijk er hier een paar zelf internet resolutie en neem gerust hun portfolio maar eens door. Je zal snel beseffen dat ze elke cent en nog meer waard zijn. Nogmaals bedankt Petra en Karim voor deze prachtige vereeuwigde juweeltjes, veel succes verder en zeker tot de volgende keer dat wij jullie gaan boeken bv toekomstige kindershoot
Petra en Karim hebben last minute tijd gemaakt om onze bruiloft vast te leggen. Wij zijn superblij met onze mooie trouwfilm, het is een geweldige herinnering aan een onze bijzondere dag. Dank jullie wel!
Deze review is dik verdiend! Allereerst hadden we eerst een andere fotograaf welke ons helaas letterlijk op de dag van de bruiloft heeft laten zitten. Toen heb ik Petra geappt waarvan ik gelukkig nog het nummer van in mijn telefoon had staan of ze onze dag konden redden. Het kon toch niet zo zijn dat we geen fotograaf zouden hebben op onze grote dag?! Petra stelde ons gerust dat alles goed kwam en gelukkig kon Karim ons nog helpen! Van België naar Nederland. We hebben echt ontzettend mooie foto's gekregen en niet alleen op de dag maar ook na de bruiloft zijn ze geïnteresseerd in klanten mensen. Ook staan alle belangrijke mensen erop die erop moesten staan, want ondanks dat het last minute was, is Karim een goede fotograaf. We ontmoette elkaar dan ook pas op de dag en konden natuurlijk niet super lang uitleg geven hoe of wat. Terwijl ik dit schrijf voel ik weer de emoties wat ik toen gevoeld heb en hebben Petra en Karim ons ECHT letterlijk uit de brand geholpen en onze dag gered!! Dank jullie wel! We zijn jullie echt onbeschrijfelijk dankbaar! Echt een aanrader!
Super service,Petra is heel hulpvaardig.Karim maakt prachtige fotos precies zoals wij ze willen.Bedankt om een perfecte dag te maken van ons huwelijk,met prachtige herinneringen .liefs,Nancy
Pixel creative studio heeft van ons gemeente huwelijk en kerkdienst een livestream georganiseerd zodat onze vrienden, familie en familie in het buitenland mee kon kijken met de bruiloft. De link hebben we ruim 2 weken voor de bruiloft gekregen wat voor ons van belang was. Communicatie was strak en goed georganiseerd ook vooraf via WhatsApp. Optijd op de locatie. Beeldkwaliteit en geluidskwaliteit waren goed, angles goed en tijdens de bruiloft ceremonie ongehinderd. Petra en Karim hebben dit professioneel opgezet. Bedankt voor jullie inzet en netheid. Wij bevelen dit bedrijf aan. 10 sterren.
Bruiloftfotografie gedaan bij mijn zus. We hadden een andere fotograaf welke op de dag van de bruiloft nog van zich af liet weten. Erg wat paniek maar door PIXEL enorm flexibel en professioneel opgelost! Foto’s zijn prachtig en ook de fotograaf is echt een topgozer!
Wauw! Wat een professionele en fijne mensen zijn Petra en Karim. Vrij last minute hebben we besloten om jullie als videograaf te boeken voor onze bruiloft. Dit bleek een van de beste beslissingen van de gehele bruiloft te zijn! Karim was de hele dag aanwezig. Zijn open houding en fijne persoonlijkheid zorgde voor een heel ontspannen sfeer. De beelden dijn prachtig geworden. Binnen een week was de eerste edit klaar!! Vol trots kunnen we aan iedereen de beelden van onze dag laten zien, exact zoals wij de dag beleefd hebben. Prachtig om te zien hoe Karim onze bruiloft zo professioneel en mooi heeft vast kunnen leggen. We zijn jullie ontzettend dankbaar!
Wij zijn met onze 19 maand oude dochter bij Pixel geweest voor pasfoto's. Ik dacht dat dit een hele uitdaging zou zijn omdat onze dochter nogal verlegen is. Maar dit is zo goed meegevallen ! Ze hebben alles op haar tempo laten verlopen. En zo wel de voor als naservice is ook top ! Ze helpen je direct verder zelfs op een feestdag kreeg ik meteen hulp om mijn foto's te downloaden. Zeker aan te raden ! Mensen die met liefde en passie hun job doen !
Karim & Petra hebben de video voor ons huwelijk gedaan. Man, wat een ervaring! Vanaf het begin zijn we super goed begeleid. Onze eerste afspraak hebben we gecombineerd met de pasfoto’s van onze kindjes. De foto’s trekken ging heel vlot, Karim & Petra gingen leuk om met kids om ze goed op de foto te krijgen. We kregen zelfs het bestand doorgestuurd om later zelf nog extra te kunnen printen. Tijdens het bespreken van de trouw werden de kinderen een beetje drukken, want lang stilzitten is hen niet weggelegd. Ook hier ging ze heel goed mee om. De kinderen werden op hun gemak gesteld & zelfs een beetje speelgoed om ze bezig te houden. Er werd geluisterd naar onze wensen, er werden voorstellen gedaan, hun manier van werken, enz… De verdere communicatie werd vooral met Petra gedaan. Ze was in alles heel duidelijk, alle vragen werden beantwoord, ze dacht mee over de planning en was goed voorbereid! De dag zelf heeft Karim alles goed begeleid, hij wist welke moment hij waar moest zijn, welke mensen hij moest aanspreken. Hij is zelf op een rustig moment extra materiaal gaan halen om mooie beelden te maken in de regen. Wauw, dat is ook super leuk gelukt. Het zijn mensen met een passie & wat wij vooral belangrijk vonden humor. Een grapje hier en daar om te spanning en zenuwen te bedaren. Geweldig! Het zijn correcte mensen, met het hart en passie op de juiste plaats. Ze weten wat ze doen, wat ze kunnen en mogen hier zeker op trots op zijn. Bij het zien van de video zijn er zeker tranen gevloeid! We zijn dan ook super blij en dankbaar dat we voor Pixel hebben gekozen als videograaf.
Karim heeft prachtig onze bruiloft vastgelegd op film. Wij zijn enorm blij met het resultaat! De communicatie via Petra was erg fijn. Last minute stonden ze nog voor ons klaar en hebben ook goed meegedacht hoe we de dag zo mooi mogelijk konden vastleggen. Enorm bedankt wij gaan hier nog jaren van genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid