facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitta Serhat

"."
Adres: Truweelstraat 68 , Sint-Niklaas 9100, BE
Telefoonnummer: 0486 89 62 71
Stad: Sint-Niklaas
Route: Truweelstraat 68
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: pita sint niklaas, pitta aan huis sint niklaas, pitta star, pita sint niklaas levering, pitta sofra
Recensies
Heel onprofessioneel en slechte service, ik had honger dus ik vroeg naar de grootte van de kapsalon. Hij stuurde mij weg met een hele vuile blik alsof ik vuilnis was. Zeker niet waard om hier te eten, ook heel onhygiënisch keuken en vlees, geen goeiedag niks. Bespaar je geld en ga NIET naar Serhat!!!! Heel teleurstellend .
De service is heel slecht, ik had de hele dag niks gegeten en hoopte voor het eerste keer iets lekkers te gaan eten bij hun, maar werd weggestuurd na het stellen van paar simpele vragen waar en snack normaal gezien geen problemen zouden moeten hebben om er op te antwoorden. Ik voelde me dan ook heel ongemakkelijk door de manier dat ze naar me keken terwijl ze in een andere taal zaten te spreken. Ik raad het niet aan !!!!
Baas heel onbeschoft en eten was oud
Denk even snel een kleinigheidje eten. Dat viel niet mee, portie was flink aan de maat. Zeer snelle bediening en echt super lekkere kebab. Kom hier niet vaak, maar ik ga zeker terug komen als ik wat meer ruimte heb.
Heel slechte Service. we werden weggestuurd uit de snack nadat we gewoon de grootte vroegen van een kleine en grote kapsalon. Ongelooflijk dit!
Ik denk dat de eigenaar van deze restaurant psychische problemen heeft. Ik was aan het wachten op mijn bestelling toen de baas vroeg aan andere klant die naast de tafel stond waarom hij niet aan de tafel gezeten had, en plots zei de eigenaar dat klant naar buiten moest gaan. De klant was in de shock, hij begreep niet waarom de baas op hem boos was, Ik begreep ook niet. Dat gedrag was echt niet normaal, pas op!
Super lekkere Pitta!!! Vriendelijke eigenaar en geweldige porties. Een echte aanrader als je in Sint-Nicolaas bent! +5
Beste pitazaak van Sint-Niklaas. Heel goeie durum en kapsalon, je krijgt meer dan waar voor je geld. De frieten zijn ook beter dan bij de meeste frituurs. Echt top
Lekker, hygienisch en schappelijk van prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid