facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitta Pizza Roosdaal

Pitta Pizza Roosdaal

Info

Pittahuis, Pitta-Pizza, Snackbar, Döner kebab, Roosdaal-Pamel, Fast Food



"Pittas, pizza’s, fastfood"
Adres: Brusselstraat 7, 1760 Pamel
Telefoonnummer: +32 54 33 39 66
Stad: Pamel
Route: Brusselstraat 7
Postcode: 1760



op zoek naar gerelateerd: Pizza Talia, Pita Ninove, Pizza Liedekerke
Recensies
Laatste keer dat ik hier zal bestellen… Na enkele maanden opnieuw hier besteld, opnieuw een grote fout… Eten 2u op voorhand bestel, echter 3u moeten wachten… Bij levering was alles nog amper lauw… Schandalig dat er voor deze service 3 euro levering wordt gevraagd.
Ben heel tevreden, durum kost zeker geen 12 euro €7,5 met levering. Levering gebeurt snel en heel vriendelijke mensen zeker een aan rader om is te gaan proberen. Met deze hoge prijzen is het nog oké daar.
Echt slechte restaurant,ik moest 40 minuten daar wachten om iets te eten... En het is echt duur om daar te eten. Een gwn durum kost rond 12€... Geen prijzen weergegeven...
Schandalig, we zijn nu al 2,5u aan het wachten op onze bestelling en worden aan het lijntje gehouden, reeds 2xgebeld met de vraag waar onze bestelling bleef en telkens was de boodschap dat ze meteen gingen vertrekken en nog steeds is er niets geleverd! We scheuren van de honger, dus zullen dan maar zelf toch iets beginnen klaarmaken dan he.
Om 19h besteld , om 21h30 nog steeds geen levering . Niets meer gehoord van het restaurant . Nooit meer !
De baas is in verlof dus krijg ik alleen rauwe pitta en pizza. De frieten kwamen precies net uit de frigo. Ik vroeg voor veel sla op de pitta omdat ik geen andere groenten nam, maar kreeg maar een kleine portie. Voor de durum vroeg ik alle groenten maar kreeg enkel sla en tomaten, ik kon geen ajuin of wortelen vinden. Mijn pizza was helemaal slap en de kaas was niet helemaal gesmolten. Ik heb hier al vaker besteld en ben meestal tevreden, maar nu vond ik het schandalig dat ik hiervoor betaald heb, 20 euro weggegooid!
Besteld 18u en geleverd 20u30. Geschatte levertijd volgens de website: 70 min Na het eerste anderhalf uur wachten bellen we en zeggen ze onderweg te zijn. 10 minuten rijden volgens maps. Na nog eens 3 kwartier te wachten proberen we opnieuw te bellen, maar ze nemen de telefoon niet op de eerste 5 tal keer. Als ik ze dan toch aan de lijn krijg zeggen ze nog altijd onderweg te zijn. Na dit telefoontje stonden ze er na 15 minuten. Het eten was nog warm en lekker, daarmee toch nog 2 op 5. Bedankt en tot nooit meer leugenaars.
Eten valt best mee maat service trekt op niets. 1u30 op voorhand bestelling geplaatst om zeker op tijd te zijn. Na 30 reeds te laat eens gebeld. Enkele excuses gehoord dat de chauffeur te traag reed en adres niet vond... Geen sorry dat het te laat was. Ging direct komen maar nog eens 40 min later nog steeds niets! Van hun zelf niets gehoord dat het later ging zijn...
1 KEER EN NOOIT MEER! Zeer slecht communicatie aan de telefoon bij het doorgeven van de bestelling. Gevraagd om zeker om 12:30u te leveren. De persoon aan de telefoon verzekerde me dat dit geen probleem was. Samen met de collega's moesten we al om 13:20u terug aan het werk.. Gebeld om 12:45u, ze melden me toen dat ze reeds onderweg waren.. om 13u teruggebeld, nog steeds onderweg... ze zijn dan uiteindelijk gestrand met de pizza's iets na 13:10u. 10 minuten om een pizza naar binnen te werken.. smakelijk is anders..
Veel teveel moeten betalen!!! Er zat een folder van deze zaak in de brievenbus waarop stond dat donderdag, pizzadag is. 9€ dus per Pizza. We bestelden 3 pizza's dus normaal 27€. We moesten echter wel 35,5€ betalen. De meneer die de levering deed, zei dat die actie niet meer geldig was. Maar de folder zat nochtans die dag in de brievenbus. Ik vind dit echt niet kunnen. We betaalden dus bijna 9€ teveel. Heel SLECHTE RECLAME!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid